Málnás avokádó ital
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
176
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
703
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.6 g
Zsír
-
Összesen 7.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 6 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 653.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 202 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 44 mg
-
Foszfor 175 mg
-
Nátrium 227 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.5 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 230.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 25 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 26 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 52 micro
-
Kolin: 41 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 20 micro
-
β-karotin 34 micro
-
β-crypt 10 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 197 micro
Összesen
176
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26.4 g
Zsír
-
Összesen 29 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 24 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2613.8 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 808 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 176 mg
-
Foszfor 698 mg
-
Nátrium 907 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 98.2 g
-
Cukor 66 mg
-
Élelmi rost 29 mg
VÍZ
-
Összesen 923 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 100 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 106 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 54 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 209 micro
-
Kolin: 165 mg
-
Retinol - A vitamin: 78 micro
-
α-karotin 82 micro
-
β-karotin 136 micro
-
β-crypt 39 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 789 micro
Összesen
703
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.3 g
Zsír
-
Összesen 2.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 230.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 71 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 62 mg
-
Nátrium 80 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.7 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 81.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 7 micro
-
β-karotin 12 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 70 micro
Összesen
63
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A 4 pohár karimáját a limelébe merítjük, majd megforgatjuk a cukorban és hagyjuk száradni.
- Az avokádót félbevágjuk, a magot eltávolítjuk, a húsát egy kiskanállal kiszedjük, durvára vágjuk.
- Az avokádót a málnával, maradék limelével és az íróval pürésítjük. Sóval ízesítjük. Az előkészített poharakba töltjük.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 33
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1767
- Feltöltés dátuma: 2014. január 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Író helyett elkészíthetjük kefirrel is.