r
Nosalty Logó

Lecsós-gombás csirkemell

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Salamon Csilla
Lecsós-gombás csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 409 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1637 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 73 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.6 g

Zsír

  • Összesen
    16 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1034.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    520 mg
  • Nátrium
    320 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    436.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    127 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    179 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    81 micro
  • β-karotin
    524 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    553 micro
Összesen 409 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    198.2 g

Zsír

  • Összesen
    64.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    584 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4138.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    219 mg
  • Kálcium
    197 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    344 mg
  • Foszfor
    2078 mg
  • Nátrium
    1280 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1744.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    259 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    507 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    82 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    293 micro
  • Kolin:
    717 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    323 micro
  • β-karotin
    2094 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    2213 micro
Összesen 1637 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    184.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    93 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    230 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 73 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagyobb serpenyőben az olajat felhevítjük. Rátesszük a cikkekre szeletelt vöröshagymát.
  2. Egy kicsit megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott paprikát és a cikkekre szeletelt paradicsomot.
  3. Kb. 10 perc után beletesszük a kis kockára vágott csirkemellet és a gombát.
  4. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, belezúzzuk a fokhagymát, és készre sütjük.
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 67
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 4270
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lecsós-gombás csirkemell
Salamon Csilla 1203 recept

Tepsis burgonyát készítettem mellé. A burgonyát meghámoztam, felkockáztam, olajjal kikent tepsibe tettem, megszórtam fokhagymaporral, sóval, és addig sütöttem, amíg pirosodott.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...