Lazacrózsa burgonya kosárkában
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
sajtimádó
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
hidegkonyha
- 9% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
62
kcal
- 9% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
252
kcal
- 9% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
97
kcal
- 9% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3.6 g
Zsír
-
Összesen 3.5 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 3 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 159.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 13 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 36 mg
-
Nátrium 92 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 33.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 45 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 86 micro
-
K vitamin: 44 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 507 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1100 micro
Összesen
62
kcal
- 9% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 14.2 g
Zsír
-
Összesen 13.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 12 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 638 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 51 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 55 mg
-
Foszfor 143 mg
-
Nátrium 369 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 135.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 182 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 28 mg
-
D vitamin: 343 micro
-
K vitamin: 175 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 84 micro
-
Kolin: 61 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2026 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4399 micro
Összesen
252
kcal
- 9% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 5.5 g
Zsír
-
Összesen 5.4 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 4 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 247.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 55 mg
-
Nátrium 143 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 52.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 70 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 133 micro
-
K vitamin: 68 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 785 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1705 micro
Összesen
97
kcal
Hozzávalók
-
1 db burgonya
-
5 dkg krémsajt
-
5 dkg spenót
-
5 dkg füstölt lazac
-
só ízlés szerint
-
négyszínű bors ízlés szerint
-
1 ek citromlé
Elkészítés
- Félig megfőzzük a krumplit, és lereszeljük a nagyobb lyukú reszelőn. Majd befűszerezzük.
- Négy muffin sütőformát kivajazunk, és kibéleljük a reszelt krumplival. Kb fél óra alatt ropogósra sütjük.
- Ha kihűlt, megtöltjük az apróra vágott spenóttal, krémsajttal, és ráhelyezzük a rózsába csavart lazacot.
- Egy kicsi citromot csepegtetünk a rózsákra, és már tálalható is.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 21
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 1171
- Feltöltés dátuma: 2014. december 09.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
sajtimádó
18 recept
Könnyű és finom. Igazi étvágycsináló előétel.