Lazacfilé sült gombával és póréhagymával
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Gombagasztro
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
Lazac
-
160g gomba34 kcal
-
40g póréhagyma11 kcal
-
130g lazac165 kcal
-
4g citromlé1 kcal
-
25 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Öntet
Összesen
328
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
Lazac
-
800g gomba171 kcal
-
200g póréhagyma54 kcal
-
650g lazac826 kcal
-
20g citromlé4 kcal
-
21g mandulapehely124 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Öntet
Összesen
1636
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 34.3 g
Zsír
-
Összesen 16.3 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 83 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 910.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 57 mg
-
Kálcium 100 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 76 mg
-
Foszfor 544 mg
-
Nátrium 128 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13.3 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 319.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 126 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 576 micro
-
K vitamin: 78 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 16 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 69 micro
-
Kolin: 164 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 384 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 713 micro
Összesen
328
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 171.4 g
Zsír
-
Összesen 81.6 g
-
Telített zsírsav 27 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 417 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4553 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 287 mg
-
Kálcium 502 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 382 mg
-
Foszfor 2719 mg
-
Nátrium 638 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 66.3 g
-
Cukor 31 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 1598.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 631 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 28 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 69 mg
-
D vitamin: 2882 micro
-
K vitamin: 390 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 82 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 347 micro
-
Kolin: 819 mg
-
Retinol - A vitamin: 470 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1922 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3567 micro
Összesen
1636
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.9 g
Zsír
-
Összesen 3.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 19 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 209.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 23 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 125 mg
-
Nátrium 29 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 73.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 29 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 133 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 38 mg
-
Retinol - A vitamin: 22 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 88 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 164 micro
Összesen
74
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
Lazac
- A póréhagymát 1 cm-es szeletekre vágjuk. A gombát is felszeleteljük és 3-4 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a póréhagymát és további 2-3 percig együtt pirítjuk.
- A halat sózzuk, borsozzuk és forró olajban mindkét oldalát 5 percig sütjük.
Öntet
- Az öntet hozzávalóit összekeverjük. A halat ezzel a gombás-póréhagymás körettel tálaljuk és megszórjuk pirított mandulával.
- Sütés ideje: 25 perc
- Receptkönyvben: 37
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 8
- Össznézettség: 528
- Feltöltés dátuma: 2022. augusztus 26.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Gombagasztro
357 recept