Krémtúró zselé
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 4% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
63g krémtúró69 kcal
-
8g juharszirup20 kcal
-
50g víz0 kcal
-
0g agar agar0 kcal
Összesen
89
kcal
- 4% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
250g krémtúró278 kcal
-
30g juharszirup78 kcal
-
200g víz0 kcal
-
0g agar agar0 kcal
Összesen
356
kcal
- 4% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
52.1g krémtúró58 kcal
-
6.3g juharszirup16 kcal
-
41.7g víz0 kcal
-
0g agar agar0 kcal
Összesen
74
kcal
- 4% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Mangán
-
Foszfor
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.1 g
Zsír
-
Összesen 1.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 33.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 2 mg
-
Foszfor 0 mg
-
Nátrium 22 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.4 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 52.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
89
kcal
- 4% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Mangán
-
Foszfor
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.5 g
Zsír
-
Összesen 7.5 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 133.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 37 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 1 mg
-
Nátrium 87 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 57.6 g
-
Cukor 53 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 209.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
356
kcal
- 4% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Mangán
-
Foszfor
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.6 g
Zsír
-
Összesen 1.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 27.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 2 mg
-
Foszfor 0 mg
-
Nátrium 18 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 43.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
74
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A krémtúrót, a juhar- vagy agávé sziruppal összekeverjük.
- A vízre szórjuk az agar agar-t, és nem keverjük el! Feltesszük forrni.
- Miután az agar agar-os víz felforrt, haberővel simára keverjük.
- Addig forraljuk, és keverjük, míg az agar agar teljesen feloldódik.
- A krémtúrót és a vizet jól összekeverjük. Elég híg keveréket kapunk majd, de ne ijedjünk meg.
- 4 kis pohárba vagy desszertes kehelybe öntjük.
- Hagyjuk lehűlni, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap fogyasztjuk.
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 8
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 935
- Feltöltés dátuma: 2016. május 01.
Ajánló
Ha gyümölcsszószt vagy lekvárt szeretnénk használni, azt csak egy alsó rétegként lehet, mivel a meleg zselé nagyon folyós. Zselatinnal is készíthetjük, a csomagon leírt utasítás alapján.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Egyszerű zselé, amit gyümölcsszósszal vagy lekvárral is rétegezhetünk, mint a régi krémtúrókat.