Körözött ahogy Glaser készíti
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
75g tehéntúró110 kcal
-
23g vöröshagyma8 kcal
-
0g köménymag0 kcal
-
0 kcal
-
4g vaj25 kcal
Összesen
143
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
300g tehéntúró441 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
0g köménymag0 kcal
-
0 kcal
-
14g vaj100 kcal
Összesen
574
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
74.3g tehéntúró109 kcal
-
22.3g vöröshagyma8 kcal
-
0g köménymag0 kcal
-
0 kcal
-
3.5g vaj25 kcal
Összesen
142
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Cink
-
Foszfor
-
Vas
-
Kálcium
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.3 g
Zsír
-
Összesen 8.1 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 596.4 g
-
Cink 195 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 66 mg
-
Vas 150 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 151 mg
-
Nátrium 15 mg
-
Réz 8 mg
-
Mangán 6 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.2 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 72.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 24 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 19 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 90 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
143
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Cink
-
Foszfor
-
Vas
-
Kálcium
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 49 g
Zsír
-
Összesen 32.4 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2385.6 g
-
Cink 780 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 262 mg
-
Vas 600 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 603 mg
-
Nátrium 59 mg
-
Réz 30 mg
-
Mangán 24 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.7 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 288.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 96 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 75 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 360 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 23 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
574
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Cink
-
Foszfor
-
Vas
-
Kálcium
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.1 g
Zsír
-
Összesen 8 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 7 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 590.5 g
-
Cink 193 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 65 mg
-
Vas 149 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 149 mg
-
Nátrium 15 mg
-
Réz 7 mg
-
Mangán 6 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.1 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 71.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 24 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 19 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 89 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
142
kcal
Hozzávalók
-
1 közepes db vöröshagyma
-
1 teáskanál köménymag
-
1 teáskanál fűszerpaprika
-
1 ek vaj
Elkészítés
- A hagymát megtisztítjuk, mossuk, durva kockákra vágjuk, majd a túróval és a vajjal együtt egy magas edénybe tesszük, és a botmixerrel krémesre keverjük.
- A túrós krémet sóval, köménnyel és a paprikával ízesítjük.
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 74
- Tegnapi nézettség: 5
- 7 napos nézettség: 11
- Össznézettség: 9713
- Feltöltés dátuma: 2013. október 20.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A körözöttet kicsumázott húsos zöldpaprikába is tölthetjük, amit a hűtőben megdermesztünk, majd karikákra vágva tálaljuk. A körözöttet ízesíthetjük őrölt borssal, meg zúzott fokhagymával is.