Kolbásszal töltött csirkecomb
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 22% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 29% Zsír
-
250g csirkecomb278 kcal
-
75g kolbász339 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
617
kcal
- 22% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 29% Zsír
-
1000g csirkecomb1113 kcal
-
300g kolbász1356 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
2469
kcal
- 22% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 29% Zsír
-
76.9g csirkecomb86 kcal
-
23.1g kolbász104 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
190
kcal
- 22% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 37.8 g
Zsír
-
Összesen 50.7 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1648.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 12 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 202 mg
-
Nátrium 1384 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.2 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 87.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 36 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 54 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 118 micro
Összesen
617
kcal
- 22% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 151.1 g
Zsír
-
Összesen 202.9 g
-
Telített zsírsav 71 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 34 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 484 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6593.6 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 94 mg
-
Kálcium 47 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 99 mg
-
Foszfor 806 mg
-
Nátrium 5537 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 350 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 146 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 25 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 216 mg
-
Retinol - A vitamin: 146 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 473 micro
Összesen
2469
kcal
- 22% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.6 g
Zsír
-
Összesen 15.6 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 37 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 507.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 4 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 62 mg
-
Nátrium 426 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 26.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 11 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 11 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 36 micro
Összesen
190
kcal
Hozzávalók
-
4 db csirkecomb
-
30 dkg kolbász
-
2 kávéskanál ételízesítő
-
1 késhegynyi bors
Elkészítés
- A csirkecombot leszőrözzük, és eltávolítjuk a kemény bőrét az alsócomb végéről egy késsel. Jól megmossuk.
- A bőre alá óvatosan benyúlunk, ügyelve, hogy a hártyát ne szakítsuk át. Egy kis ételízesítővel megkenjük belül és kívül is. Borssal megszórjuk enyhén, nem kell sok, mert a kolbász elég fűszeres. Célszerű házi kolbászt használni, már ha van lehetőség rá, ha nem, megteszi a bolti is.
- A kolbászt kb. 1 cm vastagra karikázzuk, és betöltjük a bőre alá. (Nekem 2 db fért be 1 combba.)
- A maradék kolbászt egy tepsibe a combok mellé fektetjük, és 30 percig fólia alatt sütjük kis lángon. (Hőfokot nem tudok mondani, sajnos rovátkás a szabályzó.)
- Aztán fólia nélkül még 30 percig sütjük, míg a bőre jó ropogósra nem sül. Jó étvágyat kívánok!
- Sütés ideje: 60 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 30
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 33
- Össznézettség: 5169
- Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 25.
Ajánló
Egy kis salátával vagy sült cukkinivel könnyebbé tehetjük ezt a nehéz ételt.:)
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Sok történet nem fűződik hozzá, egyszerűen csak abból gazdálkodtam, ami van otthon.:) De finom lett. Érdemes kicsit többet rááldozni a kolbásznál, sokkal ízletesebb a házi kolbász, mint bármely más bolti!:)