r
Nosalty Logó

Kinder bueno Edit konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Kinder bueno Edit konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az összeállításhoz

A tetejére

Összesen 1289 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az összeállításhoz

A tetejére

Összesen 7721 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az összeállításhoz

A tetejére

Összesen 314 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    74.5 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    758.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    218 mg
  • Nátrium
    222 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    137.5 g
  • Cukor
    80 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    497 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    473 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    285 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    134 micro
Összesen 1289 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    99.9 g

Zsír

  • Összesen
    447.2 g
  • Telített zsírsav
    170 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    142 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    105 g
  • Koleszterin
    826 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4551.2 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    1325 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    442 mg
  • Foszfor
    1310 mg
  • Nátrium
    1329 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    825.1 g
  • Cukor
    479 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    434.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2982 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    35 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    177 micro
  • K vitamin:
    253 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    213 micro
  • Kolin:
    571 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2837 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    1712 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    806 micro
Összesen 7721 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    18.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    186.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.8 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    122 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    116 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 314 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Az összeállításhoz

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojássárgáját a cukorral és 6 evőkanál vízzel habosra kikeverjük.
  2. A liszthez hozzákeverjük a diót és a szódabikarbónát.
  3. A tojásfehérjét felverjük kemény habnak, és a végén hozzákeverünk 6 ek vizet.
  4. Majd a tojássárgájához apránként hozzáadagoljuk a lisztet és a tojásfehérjét.
  5. Sütőpapírral bélelt, 20×30 cm-es tepsiben 180 fokon kisütjük.
  6. Még forrón lekenjük a nutellával, és hagyjuk kihűlni.

A krémhez

  1. A tejben megfőzzük a pudingporokat.
  2. Kihűtjük, majd hozzáadjuk a porcukorral habosra kikevert margarint.
  3. Majd kettévesszük a krémet. Felébe a felolvasztott csokit csurgatjuk, és kikeverjük.

Az összeállításhoz

  1. Megkenjük a piskótát a sárga krémmel, rásorakoztatjuk a tejbe mártott kekszeket (egy kicsit megáztatjuk), majd a barna krémmel is megkenjük.
  2. Majd végezetül a tejszínt keményre verjük, és a tetejére simítjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20×30
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 156
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 23955
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Ezt a süteményreceptet nem régen kaptam. Húsvétra készítettem, nagyon finom lett, mindenkinek ízlett.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Az összeállításhoz

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...