r
Nosalty Logó

Kínai fűszeres csirkeszárnyak és halfilé

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Kiss Móni
Kínai fűszeres csirkeszárnyak és halfilé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 521 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2083 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 126 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43 g

Zsír

  • Összesen
    35.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    216 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    799.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    436 mg
  • Nátrium
    236 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    245.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    194 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 521 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    171.8 g

Zsír

  • Összesen
    140.6 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    864 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3198.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    136 mg
  • Kálcium
    155 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    204 mg
  • Foszfor
    1744 mg
  • Nátrium
    946 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    981.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    16 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    134 micro
  • Kolin:
    775 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 2083 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    191.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 126 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkét és a halat alaposan megmossuk, ha a csirkén még vannak "pihék", akkor azt lepörzsöljük.
  2. Az olajat, a sót és a kínai fűszerkeveréket összekeverjük, és bepácoljuk a húst.
  3. A hagymát megpucoljuk, megmossuk, és beletesszük ezt is. Hagyjuk állni a pácban 2-3 órát, de a legjobb, ha egy éjszakát áll a hűtőben.
  4. Egy tepsibe szépen lerakosgatjuk,és fólia alatt kb.30 percet puhítjuk, majd azt levéve pirosra sütjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 16
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1618
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Megkívántam a halat, és mivel a párom nem szereti, sütöttem mellé csirkeszárnyakat. Hallottam már olyat, hogy nem jó a hallal együtt sütni mást, hát ezt most cáfolom. :))))

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...