r
Nosalty Logó

Karfiolos hurka

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Karfiolos hurka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 968 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 3871 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 158 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.6 g

Zsír

  • Összesen
    82.6 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    512 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3326.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    155 mg
  • Kálcium
    150 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    709 mg
  • Nátrium
    2233 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    289.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20865 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    34 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    156 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20863 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    125 micro
Összesen 968 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    166.5 g

Zsír

  • Összesen
    330.3 g
  • Telített zsírsav
    128 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    145 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    2046 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13304.9 g
  • Cink
    26 mg
  • Szelén
    619 mg
  • Kálcium
    599 mg
  • Vas
    68 mg
  • Magnézium
    220 mg
  • Foszfor
    2834 mg
  • Nátrium
    8934 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.3 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    1157.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83458 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    136 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    227 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    11 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    623 micro
  • Kolin:
    526 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83453 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    499 micro
Összesen 3871 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    13.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    540.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    363 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    47 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3393 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3392 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 158 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karfiolt kisebb rózsákra szedjük és megfőzzük, a hurkát villával szétnyomkodjuk.
  2. Olajjal kikent tepsibe belerakjuk a karfiol felét, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd rárakjuk a hurkát és a maradék karfiolt.
  3. A tojások sárgáját a tejföllel elkeverjük, sózzuk, borsozzuk.
  4. A fehérjéket habbá verjük, és a tejfölhöz keverjük, majd a karfiolra öntjük.
  5. 200 fokon kb. 30-35 percet sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 2685
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egy újságban volt a recept, finom, és egy jó ötlet a hurka változatos felhasználására.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...