r
Nosalty Logó

Karamellás-diós kávés szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gubacs
Karamellás-diós kávés szelet
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 934 kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 9351 kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 288 kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    46.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    517.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    164 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.2 g
  • Cukor
    65 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    318 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    302 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 934 kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    117.8 g

Zsír

  • Összesen
    467.3 g
  • Telített zsírsav
    128 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    159 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    147 g
  • Koleszterin
    534 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5173 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    208 mg
  • Kálcium
    1636 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    559 mg
  • Foszfor
    1474 mg
  • Nátrium
    1261 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1182 g
  • Cukor
    653 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    628.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3178 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    275 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    325 micro
  • Kolin:
    373 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3018 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1896 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    355 micro
Összesen 9351 kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    159.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.5 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 288 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához valókat összegyúrjuk. 4 lapot sütünk gáztepsi hátán.
  2. Pudingport felfőzzük a tejjel és a kávéval. Margarint, porcukrot géppel kikeverjük, ha kihűlt a puding, a kettőt jól összekeverjük.
  3. Krémmel töltjük a lapokat.
  4. 30 dkg cukrot egy lábosban megkaramellizálunk, beletesszük a tejszínt, margarint, és összeolvasztjuk.
  5. Diót nagyobb darabokraösszetörjük, serpenyőben megpirítjuk kicsit, és a karamellhez keverjük.Ha kihűlt, a tésztára kenjük.
  6. Pár óra múlva már szelhető, de másnap az igazi.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 174
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 13511
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Gubacs 9 recept

Egyesítettem kedvenc ízeim. Nagyon finom lett.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...