r
Nosalty Logó

Kajszibarackos túrótorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Rumiszivi
Kajszibarackos túrótorta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 727 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 4355 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 196 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.7 g

Zsír

  • Összesen
    29 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    893.7 g
  • Cink
    217 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    168 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    248 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    95.1 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    211.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    232 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    21 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    100 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    883 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 727 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130.1 g

Zsír

  • Összesen
    173.7 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    400 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5362.3 g
  • Cink
    1303 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    873 mg
  • Vas
    1007 mg
  • Magnézium
    192 mg
  • Foszfor
    1486 mg
  • Nátrium
    395 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    41 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    570.8 g
  • Cukor
    404 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1269.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1393 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    927 micro
  • α-karotin
    92 micro
  • β-karotin
    5300 micro
  • β-crypt
    486 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    437 micro
Összesen 4355 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    241 g
  • Cink
    59 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    45 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.7 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    27 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    238 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 196 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kimagozott, megmosott kajszibarakot feltesszük főzni a cukorral és annyi vízzel, hogy ellepje. Addig főzzük, míg a barack meg nem puhul. A 2 dl vízben elkeverjük a pudingokat, majd hozzáöntjük a barackhoz, készre főzzük.
  2. A tortaforma alját kirakjuk babapiskótával, majd még forrón ráöntjük a pudingot, hagyjuk kihűlni.
  3. A zselatint 1 dl forró vízben feloldjuk, a tejszínt felverjük a vaníliás cukorral.
  4. A túrót, porcukrot és a tejfölt összekeverjük, óvatosan hozzáadjuk a feloldott zselatint, hozzákeverjük a felvert tejszínt, alaposan átkeverjük.
  5. A pudingra rakjunk egy sor babapiskótát.
  6. Öntsük rá a túrós masszát, tegyük hideg helyre.
  7. Díszítsük olvasztott csokoládéval, majd alaposan hűtsük le.
  8. Szeretettel tálaljuk. :)
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 119
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9247
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 07.

Ajánló

Kinek ajánlom?!? Jó kérdés... :D MINDENKINEK :))))

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Rumiszivi 91 recept

Nagyon megtetszett egy recept, muszáj volt kipróbálnom. Mivel nem volt meggyem, kajszim meg annál több, helyettesítettem barackkal. A túróm meg fel kellett használnom (szavatossági idő miatt), úgyhogy bekombináltam, és nem is bántam meg. Nagyon finom tortát kaptam, kellemesen savanykás az íze, jól esik ebben a nagy melegben.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...