r
Nosalty Logó

Ínyenc melegszendvics

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Mignon
Ínyenc melegszendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 35% Zsír

A szendvicshez

A krémhez

Összesen 914 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 35% Zsír

A szendvicshez

A krémhez

Összesen 2740 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 35% Zsír

A szendvicshez

A krémhez

Összesen 330 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.7 g

Zsír

  • Összesen
    72.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1237.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    852 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 914 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86 g

Zsír

  • Összesen
    217.8 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    112 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3712 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    315 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    128 mg
  • Foszfor
    593 mg
  • Nátrium
    2557 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.9 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    222.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    184 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 2740 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    26.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    449.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    310 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 330 kcal

Hozzávalók

A szendvicshez

A krémhez

Elkészítés

A szendvicshez

  1. Előmelegítjük a sütőt 220 fokra és gáztepsibe sütőpapírt terítünk.
  2. A hagymát nagyon apróra vágjuk és egy kis tálban hozzákeverjük az Erős Pistát. Felszeleteljük a ciabatta-t és megkenjük a csípős hagymával. Pár csepp olívaolajjal meglocsoljuk a szeleteket, majd 3-4 percre sütőbe tesszük.
  3. Közben gyorsan összekeverjük a krém hozzávalóit.
  4. Az előmelegített kenyérszeletekre 1-1 szelet bacon-t terítünk, majd megkenjük a mascarpone-s krémmel. Megszórjuk reszelt sajttal és visszatesszük a sütőbe 10-12 percre.
  5. Tálalás előtt még meghintjük kakukkfűvel és csilivel.
  • Sütés ideje: 16 perc
  • Receptkönyvben: 176
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 38537
  • Feltöltés dátuma: 2009. június 12.

Ajánló

Természetesen a ciabatta helyett bármilyen kenyérrel elkészíthető, de érdemes beszerezni hozzá valamilyen kenyérkülönlegességet.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyorsan elkészíthető egyik kedvenc vacsoránkat a sok kis hozzávaló teszi ilyen tökéletessé. Ízvilága nem is hasonlítható a hagyományos melegszendvicsekéhez!

Hozzávalók

A szendvicshez

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...