r
Nosalty Logó

Húskabátban sült burgonya kapros szószban

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
FavorEat
Húskabátban sült burgonya kapros szószban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Burgonya

Szósz

Összesen 331 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Burgonya

Szósz

Összesen 1320 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Burgonya

Szósz

Összesen 90 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    17.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    841.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    180 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    248 mg
  • Nátrium
    319 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    201.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    329 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    73 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    124 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    134 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    256 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1246 micro
Összesen 331 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.9 g

Zsír

  • Összesen
    70.3 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    260 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3365.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    720 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    305 mg
  • Foszfor
    994 mg
  • Nátrium
    1277 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    804.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1317 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    294 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    62 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    495 micro
  • Kolin:
    234 mg
  • Retinol - A vitamin:
    536 micro
  • α-karotin
    42 micro
  • β-karotin
    1024 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4982 micro
Összesen 1320 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    230.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    55 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    341 micro
Összesen 90 kcal

Hozzávalók

Burgonya

Szósz

Elkészítés

Burgonya

  1. A burgonyákat egészben, sós vízben megfőzzük, majd a héjukat lehúzzuk.
  2. A húsokat vékonyra szeljük, sózzuk, borsozzuk, és minden szelettel befedünk egy-egy főtt krumplit. Fogvájóval összetűzzük, hogy ne essen szét.
  3. Tepsibe téve kevés olajon, előmelegített sütőben pirosra sütjük.

Szósz

  1. A borsót vajon megpároljuk, megszórjuk kukoricaliszttel, és pár pillanatig kevergetve még tovább pirítjuk.
  2. Felöntjük alaplével, és puhára főzzük.
  3. A végén hozzáöntjük a tejszínt és az apróra vágott kaprot, majd beforraljuk.
  4. Ízesítjük sóval, borssal.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1293
  • Feltöltés dátuma: 2017. január 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
FavorEat 8 recept

Hirtelen ötlet volt ebédre... :)

Hozzávalók

Burgonya

Szósz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...