Hetes sajtos fánk
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
witch
adag
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 12% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 26% Zsír
A tésztához
-
11g víz0 kcal
-
14g vaj100 kcal
-
14g finomliszt51 kcal
-
0g só0 kcal
-
22g tojás28 kcal
-
11g tojás14 kcal
A töltelékhez
Összesen
313
kcal
- 12% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11 g
Zsír
-
Összesen 24.5 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 163 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 480.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 152 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 148 mg
-
Nátrium 150 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 46.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 205 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 28 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 92 mg
-
Retinol - A vitamin: 203 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 28 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 149 micro
Összesen
313
kcal
- 12% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 54.8 g
Zsír
-
Összesen 122.5 g
-
Telített zsírsav 57 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 31 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 814 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2403.6 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 84 mg
-
Kálcium 760 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 59 mg
-
Foszfor 740 mg
-
Nátrium 752 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 58.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 231.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1026 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 140 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 107 micro
-
Kolin: 462 mg
-
Retinol - A vitamin: 1015 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 140 micro
-
β-crypt 13 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 743 micro
Összesen
1566
kcal
- 12% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.8 g
Zsír
-
Összesen 21.8 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 145 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 428.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 136 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 132 mg
-
Nátrium 134 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 41.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 183 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 25 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 82 mg
-
Retinol - A vitamin: 181 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 25 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 132 micro
Összesen
279
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A tésztához
- A sütőt begyújtjuk, egy sütőlemezt kibélelünk sütőpapírral.
- A vizet felforraljuk a vajjal, meg a sóval, hozzáadjuk a lisztet, amivel közepes lángon 1 percig főzzük állandóan kevergetve. Elzárjuk a tüzet, 5 percig hagyjuk hűlni.
- Egyenként beleütjük a tojásokat, és jól eldolgozzuk benne fakanállal.
- Két kanál segítségével kb. 4 cm átmérőjű kupacokat rakunk a papírra. Berakjuk a sütőbe, és pirosra sütjük.
- Hagyjuk teljesen kihűlni, félbevágjuk, megkenjük a krémsajttal mindkét oldalát, és reszelt sajtot szórunk rá.
- A krémsajtot vegyük ki a hűtőből, hogy szobahőmérsékletű legyen, úgy könnyebb lesz megkenni, mert a tészta nagyon puha.
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 44x30
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 383
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 11
- Össznézettség: 24635
- Feltöltés dátuma: 2011. november 11.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
witch
735 recept
Amikor a hozzávalókat kezdtem lemérni, akkor adta magát ez a név. Ebből az adagból 15 darab lett.