r
Nosalty Logó

Háromcsokoládés kenyér

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
nyultanti
Háromcsokoládés kenyér
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
kenyérsütő
  • 7% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 506 kcal
  • 7% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3043 kcal
  • 7% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 315 kcal
  • 7% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    567.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    155 mg
  • Nátrium
    280 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.9 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 506 kcal
  • 7% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.7 g

Zsír

  • Összesen
    82.4 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3405.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    177 mg
  • Kálcium
    328 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    263 mg
  • Foszfor
    931 mg
  • Nátrium
    1679 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    503.2 g
  • Cukor
    107 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    306.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    227 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    281 micro
  • Kolin:
    97 mg
  • Retinol - A vitamin:
    222 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 3043 kcal
  • 7% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    352.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    96 mg
  • Nátrium
    174 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 315 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kenyérsütő üstjébe először a vizet öntjük bele, majd a sarkokba tesszük a vajat, a sót és a porcukrot. Középre, egy kis mélyedésbe (ne érjen a folyadékhoz) a szárított élesztőt. Normál kenyérsütő programot választunk.
  2. A dagasztás vége előtt, amikor hangjelzést ad a gép, hozzáadjuk a darabokra vágott csokoládét. Ne tegyük bele korábban, mert akkor teljesen beledolgozza a gép a tésztába, nem marad darabos.
  3. Ha megsült, rácsra tesszük hűlni, és igyekszünk megvárni, amíg legalább olyan langyosra hűl, hogy szeletelhető lesz.
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 584
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 02.

Ajánló

A csokoládékkal bátran kísérletezzünk, variálhatjuk ízlésünknek megfelelően. A kenyér bátran elkészíthető kenyérsütő nélkül is, de akkor is csak a dagasztás vége felé, amikor már jól összeállt a tészta, akkor adjuk hozzá a csokoládékat.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Háromcsokoládés kenyér
nyultanti 100 recept

Csokoládét a kenyérbe? Na igen, ez már inkább kalács. De egy biztos, igen sokat dob a népszerűségünkön, ha ezzel fogadjuk reggel (délelőtt) későn kelő családtagjainkat!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...