r
Nosalty Logó

Harcsapaprikás túrós csuszával Málna konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Harcsapaprikás túrós csuszával Málna konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Harcsapaprikás

Túrós csusza

Összesen 969 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Harcsapaprikás

Túrós csusza

Összesen 3870 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Harcsapaprikás

Túrós csusza

Összesen 176 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43 g

Zsír

  • Összesen
    58.6 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    129 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1696.5 g
  • Cink
    165 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    117 mg
  • Vas
    128 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    587 mg
  • Nátrium
    554 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    371.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    76 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    177 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    172 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 969 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    172.1 g

Zsír

  • Összesen
    234.6 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    95 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    514 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6786.1 g
  • Cink
    659 mg
  • Szelén
    224 mg
  • Kálcium
    470 mg
  • Vas
    512 mg
  • Magnézium
    306 mg
  • Foszfor
    2350 mg
  • Nátrium
    2216 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    23 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    254.4 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1486.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    16 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    106 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    66 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    302 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    709 micro
  • Kolin:
    406 mg
  • Retinol - A vitamin:
    127 micro
  • α-karotin
    127 micro
  • β-karotin
    686 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    464 micro
Összesen 3870 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    308.7 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    14 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    117 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 176 kcal

Hozzávalók

Harcsapaprikás

Túrós csusza

Elkészítés

Harcsapaprikás

  1. A hagymát apróra vágjuk, és olajon megdinszteljük.
  2. Hozzáadunk 1 zúzott fokhagymát, majd félretoljuk a tűzről, rászórjuk a pirospaprikát, sózzuk, borsozzuk, megkavarjuk, hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot, tv paprikát és az erős paprikát.
  3. Néhányszor átforgatjuk, visszarakjuk a tűzre, és felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje. Felforraljuk, majd lassú lángon krémesre főzzük. Ha szükséges, pótolni kell a vizet!
  4. A harcsa szeleteket megsózzuk, és beleforgatjuk lisztbe. A füstölt szalonnát kisebb kockákra vágjuk, és kisütjük. A visszamaradt zsírban épphogy megfuttatjuk a harcsa szeleteket, csak hogy kérget kapjon.
  5. Ha a pörkölt alap kész, óvatosan belehelyezzük a harcsa szeleteket, én még egy kevés vizet öntöttem hozzá, mert szeretjük, ha sok a szaftja. Kb. 15 perc alatt megfő a harcsa.
  6. Kivesszük a szeleteket, a visszamaradt szószt tejföllel és liszttel behabarjuk, majd ebbe visszahelyezzük a harcsát, egyet rottyan, és kész is.

Túrós csusza

  1. A tésztát kifőzzük al dente, összekeverjük némi tejföllel, belemorzsoljuk a túrót, összeforgatjuk.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 63
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5667
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A fagyasztóban már egy ideje várakozott egy harcsa, eszembe jutott, és úgy döntöttem, halazzunk vacsorára :) Remélem nektek is tetszeni fog, és kipróbáljátok. Jó étvágyat kívánok hozzá :)

Hozzávalók

Harcsapaprikás

Túrós csusza

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...