Halkrém (juh)túróval
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Durcsó
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 22% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
149
kcal
- 22% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
595
kcal
- 22% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.1 g
Zsír
-
Összesen 7.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 64 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 864.1 g
-
Cink 98 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 202 mg
-
Vas 76 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 293 mg
-
Nátrium 145 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 53.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 14 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 87 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 9 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 45 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 34 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
149
kcal
- 22% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 68.3 g
Zsír
-
Összesen 31.1 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 256 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3456.4 g
-
Cink 392 mg
-
Szelén 95 mg
-
Kálcium 808 mg
-
Vas 305 mg
-
Magnézium 79 mg
-
Foszfor 1170 mg
-
Nátrium 580 mg
-
Réz 15 mg
-
Mangán 12 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.5 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 213.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 58 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 16 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 347 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 38 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 180 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 135 mg
-
Retinol - A vitamin: 58 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
595
kcal
- 22% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.7 g
Zsír
-
Összesen 9.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 77 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1047.4 g
-
Cink 119 mg
-
Szelén 29 mg
-
Kálcium 245 mg
-
Vas 93 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 355 mg
-
Nátrium 176 mg
-
Réz 5 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 64.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 17 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 105 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 11 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 55 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 41 mg
-
Retinol - A vitamin: 17 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
180
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A halat kivesszük az olajból, és darabokban a túróhoz adjuk.
- Villával összetörjük mindkét hozzávalót és alaposan összekeverjük.
- Ha túrót, nem pedig juhtúrót használunk, egy csipet sóval ízesítjük.
- Ízlés szerint lehet tovább variálni. Tehetünk bele mustárt, majonézt, fűszereket.
- Receptkönyvben: 85
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 11529
- Feltöltés dátuma: 2010. január 27.
Ajánló
Mártogathatunk bele zöldségeket (répa, újhagyma, karalábé, halványító zeller stb.), különféle kenyérrudacskákat (a grissinitől az abonettig). Extrán finom, ha egy szelet kenyeret bőven megkenünk a krémmel, és sütőben vagy grillsütőben átpirítjuk. Persze az is érthető, ha csak úgy, kiskanállal elfogy...
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- Speciális étrendek:
Durcsó
160 recept
Otthon mindig juhtúróval készítjük ezt a csemegét, de mivel az itt csak a távoli lengyel boltban kapható, és ára a csillagos eget verdesi, most a német import (az otthoninál krémesebb) túrót használtam. Nem nagyon van mit hozzáfűzni, enni érdemes : ). Most a hal fele az olajból kiszedett szardínia volt, másik fele viszont makréla, mely mustárszószban üldögélt a konzervben. Innen a mustárt is belekevertem.