Hajában sült burgonya kapros túróval
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
286
kcal
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
1144
kcal
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Kálcium
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.5 g
Zsír
-
Összesen 9.4 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 15 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 726.9 g
-
Cink 163 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 98 mg
-
Vas 127 mg
-
Magnézium 49 mg
-
Foszfor 246 mg
-
Nátrium 30 mg
-
Réz 6 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35.8 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 211.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 31 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 37 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 16 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 75 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 30 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 18 micro
Összesen
286
kcal
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Kálcium
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 57.8 g
Zsír
-
Összesen 37.5 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 59 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2907.4 g
-
Cink 653 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 392 mg
-
Vas 506 mg
-
Magnézium 198 mg
-
Foszfor 984 mg
-
Nátrium 121 mg
-
Réz 26 mg
-
Mangán 21 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 143.3 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 845.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 126 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 149 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 63 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 300 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 119 micro
-
Kolin: 110 mg
-
Retinol - A vitamin: 121 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 33 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 72 micro
Összesen
1144
kcal
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Kálcium
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.3 g
Zsír
-
Összesen 2.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 4 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 215.3 g
-
Cink 48 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 29 mg
-
Vas 37 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 73 mg
-
Nátrium 9 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 62.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 22 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 9 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
85
kcal
Elkészítés
- A burgonyát jó alaposan megmossuk. Tepsibe rakjuk, és forró sütőben kb. 1 óra alatt megsütjük. Kb. 10 percenként meg kell forgatni, vízzel lefröcskölni (könnyebb pucolni).
- A túrót, tejfölt, kaprot összekeverjük, sózzuk.
- A burgonyát meghámozzuk, mellérakjuk a túrót (vagy behasítjuk feléig, szétnyitjuk, és belerakjuk a túrót).
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 35x25x6
- Sütés ideje: 60 perc
- Receptkönyvben: 32
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 7240
- Feltöltés dátuma: 2010. február 13.
Ajánló
Minden sülthöz el tudom képzelni.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Télen nagyon szeretjük, kis kolbászzsír, kacsazsír, esetleg sült szalonna. Megéheztem, azt hiszem, ma ez lesz a vacsi.