r
Nosalty Logó

Hagymás pirított csirkemellfilé zöldborsóval

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Marti48
Hagymás pirított csirkemellfilé zöldborsóval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír

hús

borsó

Összesen 412 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír

hús

borsó

Összesen 824 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír

hús

borsó

Összesen 102 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    921.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    600 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.5 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    302.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    209 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    674 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3717 micro
Összesen 412 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    107.2 g

Zsír

  • Összesen
    19.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    300 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1842.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    219 mg
  • Foszfor
    1200 mg
  • Nátrium
    198 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    605.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    150 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    126 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    247 micro
  • Kolin:
    419 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    63 micro
  • β-karotin
    1348 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7434 micro
Összesen 824 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    2.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    231.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    150 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    932 micro
Összesen 102 kcal

Hozzávalók

hús

borsó

Elkészítés

hús

  1. A filéket srégen vastagabb csíkokra vágjuk.
  2. Egy tálban összedolgozzuk a fűszersóval, és amíg a hagymát vágjuk (hosszában félbe, majd karikákra), és a borsót roppanósra főzzük a zöldséges ételízesítővel dúsított vízben - állni hagyjuk.
  3. Egy nagy teflonserpenyőben felhevítjük a zsiradékot, beledobjuk a hagymát, megkeverjük, és hozzáadjuk a csirkemellfiléket. Együtt sütjük, azaz pároljuk szép aranybarnára.
  4. Leszűrjük a borsót, hozzákeverjük, összeforraljuk, megszórjuk vágott petrezselyemmel, és már tálalhatjuk is.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 70
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 4194
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hagymás pirított csirkemellfilé zöldborsóval
Marti48 317 recept

Most a meleg miatt főzök "könnyű, gyors ételeket", de bármikor el lehet készíteni, ha rövid idő alatt szeretnénk finomat enni. Nyáron friss borsóból, különben mélyfagyasztottból főzzük. Lényeg, hogy apró szemű, zsenge borsót válasszunk.

Hozzávalók

hús

borsó

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...