Hagymás-húsos kacsazsír
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Jahin
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 13% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
133g kacsamell180 kcal
-
60g vöröshagyma22 kcal
-
12 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
214
kcal
- 13% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
800g kacsamell1080 kcal
-
360g vöröshagyma131 kcal
-
71 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
1282
kcal
- 13% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
68.5g kacsamell92 kcal
-
30.8g vöröshagyma11 kcal
-
0.7g napraforgó olaj6 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
109
kcal
- 13% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 25 g
Zsír
-
Összesen 9.3 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 103 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 470.6 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 287 mg
-
Nátrium 101 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 147 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 32 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 44 micro
-
Kolin: 75 mg
-
Retinol - A vitamin: 32 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
214
kcal
- 13% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 149.8 g
Zsír
-
Összesen 55.9 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 616 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2823.4 g
-
Cink 16 mg
-
Szelén 113 mg
-
Kálcium 163 mg
-
Vas 20 mg
-
Magnézium 185 mg
-
Foszfor 1719 mg
-
Nátrium 605 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 38.1 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 882.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 192 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 71 mg
-
D vitamin: 24 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 43 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 262 micro
-
Kolin: 449 mg
-
Retinol - A vitamin: 192 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 13 micro
Összesen
1282
kcal
- 13% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.8 g
Zsír
-
Összesen 4.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 53 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 241.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 14 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 147 mg
-
Nátrium 52 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 75.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 16 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 22 micro
-
Kolin: 38 mg
-
Retinol - A vitamin: 16 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
109
kcal
Hozzávalók
-
4 közepes fej vöröshagyma
-
1 ek napraforgó olaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A kacsamell sütését a Rozmaringos kacsánál leírtak szerint végezzük el.
- Amíg a hús sül,1 ek olajon megpirítunk négy nagy, fél karikára vágott hagymát és egy lapos jénai alján elterítjük.
- A húsból kisült zsírt erre ráöntjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
- A megsült húst kisujjnyi szeletekre vágjuk, majd beleengedjük a hagymás zsírba.
- Megvárjuk, míg kihűl, majd hűtőben tároljuk. Több napig finom és eltartható.
- Sütés ideje: 60 perc
- Receptkönyvben: 8
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 3528
- Feltöltés dátuma: 2011. március 24.
Ajánló
Csakis fehér kenyérrel.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- Speciális étrendek:
Jahin
189 recept
A Rozmaringos kacsa mellékterméke, nagyon finom, de nagyon kalóriadús is egyben.