r
Nosalty Logó

Hagymás bab ahogy István mester készíti

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
István mester
Hagymás bab ahogy István mester készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 731 kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 2925 kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 328 kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.3 g

Zsír

  • Összesen
    52.8 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    630 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    92.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    258 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 731 kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81 g

Zsír

  • Összesen
    211.3 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    99 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    270 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2519.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    688 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    517 mg
  • Foszfor
    1102 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    180.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    370.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1032 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 2925 kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    23.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    14 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 328 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az én receptem szárazbabból készült, ha valaki fejtett babot használ, akkor legalább 50 dkg használjon. A babot előző este beáztatjuk.
  2. A babot egy órán át főzzük a bazsalikommal és a borssal. A szalonnát lepirítjuk, és azután hozzáadjuk a hagymát. Ha a hagyma üvegesre pirult, akkor hozzáadjuk a megfőtt babot és annyit a főzővízből, hogy ellepje.
  3. Ha elfőtte az összes vizet, akkor el is készültünk.
  4. Jó étvágyat kívánok!
  • Elkészítettem: 13 alkalommal
  • Receptkönyvben: 73
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 25946
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
István mester 49 recept

Ez egy igazán klassz étel!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...