r
Nosalty Logó

Gyümölcsös pite vaníliás krémmel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Gyümölcsös pite vaníliás krémmel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 1037 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 4140 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 186 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    15.3 g

Zsír

  • Összesen
    46.2 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    162 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    648.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    214 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    172 mg
  • Nátrium
    173 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    141.1 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    228.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    366 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    86 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    354 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    131 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    272 micro
Összesen 1037 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    61.1 g

Zsír

  • Összesen
    184.8 g
  • Telített zsírsav
    109 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    647 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2593.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    124 mg
  • Kálcium
    858 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    209 mg
  • Foszfor
    689 mg
  • Nátrium
    692 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    564.3 g
  • Cukor
    235 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    913.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1465 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    344 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    133 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    285 micro
  • Kolin:
    311 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1416 micro
  • α-karotin
    56 micro
  • β-karotin
    525 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1090 micro
Összesen 4140 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    116.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    31 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    41 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 186 kcal

Hozzávalók

Tészta

Krém

Elkészítés

Tészta

  1. Kimérjük a lisztet, vajat, cukrot, tojássárgáját, pici sót, és összedolgozzuk.
  2. Hűtőbe tesszük legalább fél órára a tésztát. Kinyújtjuk, kiszúrjuk, és belehelyezzük a piteformába.
  3. Előmelegített sütőben szép világosra sütjük.

Krém

  1. A tejet, cukrot, lisztet, vaníliás pudingport sűrűre főzzük.
  2. Langyosan a pitére öntjük, megszórjuk ízlés szerint gyümölccsel.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1702
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Először külföldön ettem hasonló kis pitét, az valami fenséges volt, a tésztája roppanós, a krémmel és a gyümölccsel egyszerűen tökéletes!! Gondoltam, hogy itthon is elkészítem. Elég pár darab gyümölcs mindegyikből. Készíthetünk egy nagyobb pitét vagy több kisebbet, kb. 5-6 darab, attól függ, hogy milyen vastag a tészta.

Hozzávalók

Tészta

Krém

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...