Gluténmentes szilvás clafoutis
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Gluténmentes Séf
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
- 3% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
244
kcal
- 3% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
2933
kcal
- 3% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 4.1 g
Zsír
-
Összesen 9.1 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 93 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 145.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 21 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 71 mg
-
Nátrium 30 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 36.7 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 88.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 103 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 63 mg
-
Retinol - A vitamin: 88 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 162 micro
-
β-crypt 29 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 159 micro
Összesen
244
kcal
- 3% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 49.8 g
Zsír
-
Összesen 109.6 g
-
Telített zsírsav 59 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 34 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 1115 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1746.2 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 107 mg
-
Kálcium 248 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 167 mg
-
Foszfor 851 mg
-
Nátrium 357 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 440.2 g
-
Cukor 264 mg
-
Élelmi rost 18 mg
VÍZ
-
Összesen 1057.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1231 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 89 mg
-
D vitamin: 198 micro
-
K vitamin: 68 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 172 micro
-
Kolin: 759 mg
-
Retinol - A vitamin: 1058 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1945 micro
-
β-crypt 352 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1906 micro
Összesen
2933
kcal
- 3% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 2.8 g
Zsír
-
Összesen 6.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 63 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 98.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 14 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 48 mg
-
Nátrium 20 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.9 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 59.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 70 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 43 mg
-
Retinol - A vitamin: 60 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 110 micro
-
β-crypt 20 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 108 micro
Összesen
166
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A megmosott szilvát félbevágjuk, kimagozzuk. Megszórjuk fahéjjal, porcukorral, és meglocsoljuk a rummal. Elkeverjük, és 2 órát hagyjuk állni.
- A vajat felolvasztjuk, és egy részével vékonyan kikenjük a sütőformánkat.
- A tojásokat cukorral, vaníliás cukorral habosra keverjük, míg azok el nem olvadnak.
- Beleforgatjuk a lisztet, a maradék vajat, és a szilvából kiengedett levet-szirupot.
- A kivajazott formába öntjük, beletesszük a szilvákat, és 160 fokon 35-40 percig sütjük. Az itt leírt mennyiség 2 db 26 cm-es piteformában lett megsütve.
- Sütés hőfoka: 160 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 25
- Sütés ideje: 35 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 137
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 10165
- Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 11.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Gluténmentes Séf
26 recept
Egy "pofonegyszerű", de mégis finom francia "pite". Készíthetjük meggyel, barackkal, cseresznyével vagy szilvával is.