Gluténmentes sós-sajtos rúd
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Lillus-M
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 10% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 32% Zsír
A tésztához
-
50g schar mix172 kcal
-
38g vaj269 kcal
-
28g tojás35 kcal
-
1g sütőpor0 kcal
-
38g sajt132 kcal
-
3g só0 kcal
A tetejére
-
0g só0 kcal
Összesen
608
kcal
- 10% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 30% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.8 g
Zsír
-
Összesen 43.8 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 217 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2069 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 304 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 242 mg
-
Nátrium 1496 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 38.5 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 41.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 413 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 28 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 84 mg
-
Retinol - A vitamin: 408 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 70 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 122 micro
Összesen
608
kcal
- 10% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 30% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 55.1 g
Zsír
-
Összesen 175.2 g
-
Telített zsírsav 104 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 53 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 867 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8276 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 53 mg
-
Kálcium 1215 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 52 mg
-
Foszfor 966 mg
-
Nátrium 5982 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 154.1 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 166.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1653 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 111 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 77 micro
-
Kolin: 336 mg
-
Retinol - A vitamin: 1631 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 281 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 487 micro
Összesen
2431
kcal
- 10% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 30% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.9 g
Zsír
-
Összesen 28.1 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 139 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1329.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 195 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 155 mg
-
Nátrium 961 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 26.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 266 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 54 mg
-
Retinol - A vitamin: 262 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 45 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 78 micro
Összesen
391
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A tésztához
- A hozzávalókat sorban összekeverjük.
- A tésztát 1-2 órán át a hűtőben pihentetjük.
- A dermedt tésztát jól átgyúrjuk, kezünk melegétől szépen megpuhul.
- Folpack fólia alatt kívánt vastagságra nyújtjuk. (Sütés közben magassága nem nő.)
- Derelyevágóval kivágjuk a rudakat.
- Tetejüket sajttal, vagy nagy szemű sóval meghintjük.
- Sütőben megsütjük.
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 62
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 10250
- Feltöltés dátuma: 2012. március 20.
Ajánló
Ne tároljuk zárt dobozban, sokkal jobb marad az állaga, ha csak tányérra tesszük. Még másnap is finom.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Lillus-M
19 recept
Sós rágcsálnivaló gluténmentesen.