Gluténmentes levendulás teasüti
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Picipiros
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 2% Fehérje
- 64% Szénhidrát
- 29% Zsír
Összesen
650
kcal
- 2% Fehérje
- 64% Szénhidrát
- 29% Zsír
Összesen
2597
kcal
- 2% Fehérje
- 64% Szénhidrát
- 29% Zsír
Összesen
471
kcal
- 2% Fehérje
- 64% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 6% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 2 g
Zsír
-
Összesen 35.9 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 264.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 2 mg
-
Foszfor 2 mg
-
Nátrium 253 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 78.9 g
-
Cukor 34 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 7.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 358 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 336 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 267 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
650
kcal
- 2% Fehérje
- 64% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 6% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 7.8 g
Zsír
-
Összesen 143.7 g
-
Telített zsírsav 27 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 68 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 43 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1057 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 10 mg
-
Nátrium 1012 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 315.7 g
-
Cukor 134 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 29.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1433 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 16 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 163 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 1344 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1068 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
2597
kcal
- 2% Fehérje
- 64% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 6% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 1.4 g
Zsír
-
Összesen 26.1 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 192.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 5 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 1 mg
-
Foszfor 2 mg
-
Nátrium 184 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 57.4 g
-
Cukor 24 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 5.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 261 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 244 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 194 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
471
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A margarint félig megolvasztjuk, hozzámorzsoljuk a levendulát, majd habverővel közepes fokozaton 1-2 percig verjük.
- Hozzáadjuk a porcukrot, jól elkeverjük, majd apránként adagolva átszitáljuk bele a lisztet is.
- Lisztezett deszkán kissé átgyúrjuk, majd két egyenlő részre osztjuk. Hengerré formázzuk őket, olyan vastagra, amekkorára a süteményeinket szeretnék.
- A nádcukrot a deszkára hintjük és alaposan átsodorgatjuk rajta a tésztahengereket. Folpackba csomagoljuk őket és egy órára hűtőbe tesszük.
- A hűtőből kivéve tetszőleges vastagságúra szeleteljük a hengereket, majd bélelt tepsin 2-2 ujjnyi távolságra helyezzük a korongokat.
- Előmelegített sütőben, 160 fokon 20 percig sütjük, majd rácson hűtjük.
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 10
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 254
- Feltöltés dátuma: 2022. június 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Picipiros
76 recept