Franciasaláta ahogy Floo készíti
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Floo
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 5% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
542
kcal
- 5% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
4336
kcal
- 5% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 19.2 g
Zsír
-
Összesen 39.8 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 316 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1265.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 34 mg
-
Kálcium 282 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 60 mg
-
Foszfor 370 mg
-
Nátrium 512 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.7 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 292.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 842 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 25 mg
-
D vitamin: 50 micro
-
K vitamin: 21 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 90 micro
-
Kolin: 226 mg
-
Retinol - A vitamin: 263 micro
-
α-karotin 2335 micro
-
β-karotin 5752 micro
-
β-crypt 53 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 1659 micro
Összesen
542
kcal
- 5% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 153.3 g
Zsír
-
Összesen 318.1 g
-
Telített zsírsav 136 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 93 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 26 g
-
Koleszterin 2529 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 10126.7 g
-
Cink 22 mg
-
Szelén 275 mg
-
Kálcium 2255 mg
-
Vas 28 mg
-
Magnézium 481 mg
-
Foszfor 2963 mg
-
Nátrium 4098 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 237.5 g
-
Cukor 118 mg
-
Élelmi rost 44 mg
VÍZ
-
Összesen 2338.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6734 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 8 micro
-
E vitamin: 13 mg
-
C vitamin: 196 mg
-
D vitamin: 397 micro
-
K vitamin: 166 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 5 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 27 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 720 micro
-
Kolin: 1805 mg
-
Retinol - A vitamin: 2100 micro
-
α-karotin 18678 micro
-
β-karotin 46018 micro
-
β-crypt 424 micro
-
Likopin 5 micro
-
Lut-zea 13271 micro
Összesen
4336
kcal
- 5% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 4.5 g
Zsír
-
Összesen 9.4 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 74 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 298 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 66 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 87 mg
-
Nátrium 121 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 68.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 198 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 53 mg
-
Retinol - A vitamin: 62 micro
-
α-karotin 550 micro
-
β-karotin 1354 micro
-
β-crypt 12 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 391 micro
Összesen
126
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Feltesszük főni a tojásokat.
- Meghámozzuk a sárgarépát, apróra vágjuk, majd feltesszük főni a borsóval együtt.
- A virsliket is megfőzzük.
- Ha megfőttek, lecsepegtetjük őket, de a főzőlevet még ne öntsük ki, mert ha túl sűrűnek találjuk a végén a salátát, akkor ezzel a lével lehet rajta változtatni.
- A visliket felkarikázzuk. A tojásokat megpucoljuk, és felkockázzuk.
- Az összes alapanyagot beletesszük egy nagy tálba, kockázunk rá almát és uborkát is.
- Végül hozzáadjuk a tejfölöket, mustárt és majonézet is - ízlés szerint.
- Elkészítettem: 33 alkalommal
- Receptkönyvben: 45
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 16041
- Feltöltés dátuma: 2013. január 13.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Floo
9 recept
Mióta megeszem a majonézt, azóta sokszor van nálunk ilyen sali. :)