Fóliában sült durbincs
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
samuraj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
580
kcal
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
580
kcal
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 39.2 g
Zsír
-
Összesen 44.3 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 198 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 803.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 76 mg
-
Kálcium 140 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 89 mg
-
Foszfor 365 mg
-
Nátrium 127 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 272.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 547 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 117 mg
-
D vitamin: 223 micro
-
K vitamin: 744 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 126 micro
-
Kolin: 96 mg
-
Retinol - A vitamin: 336 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 2527 micro
-
β-crypt 18 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2512 micro
Összesen
580
kcal
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 39.2 g
Zsír
-
Összesen 44.3 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 198 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 803.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 76 mg
-
Kálcium 140 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 89 mg
-
Foszfor 365 mg
-
Nátrium 127 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 272.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 547 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 117 mg
-
D vitamin: 223 micro
-
K vitamin: 744 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 126 micro
-
Kolin: 96 mg
-
Retinol - A vitamin: 336 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 2527 micro
-
β-crypt 18 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2512 micro
Összesen
580
kcal
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 6.9 g
Zsír
-
Összesen 7.8 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 35 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 140.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 64 mg
-
Nátrium 22 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.2 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 47.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 96 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 21 mg
-
D vitamin: 39 micro
-
K vitamin: 130 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 22 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 59 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 443 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 440 micro
Összesen
102
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A citrom héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk. A kakukkfüvet apróra vágjuk.
- Összekeverjük a sót, kakukkfüvet és a citrom héjának a felét. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk, kikeverjük a puha vajjal és a maradék citromhéjjal.
- A halat megmossuk, szárazra töröljük, és kb. 2 centinként beirdaljuk. Kicsit meglocsoljuk citromlével, borsozzuk kívül-belül. Bedörzsöljük a fűszersóval belül, és kívül az irdalásokban is.
- Egy nagyobb darab alufóliát tépünk. A vajjal megkenjük az egyik oldalát a halnak, ráfektetjük a vajas felével a fóliára, és megkenjük a másik felét is. A széleit behajtjuk szorosan, batyukat készítünk, tepsibe rakjuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30x40
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 37
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 7911
- Feltöltés dátuma: 2014. május 05.
Ajánló
Friss salátával és puha fehér kenyérrel kínálom.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
samuraj
9 recept
Szeretem a halat, citromot, kakukkfüvet külön-külön is, de együtt nagyon. Tengeri sót használtam. A hal pedig egy egész durbincs volt. Ha a sót, a friss kakukkfüvet és a citromhéjat nagyobb mennyiségben keverjük össze, nagyon jól eltartható későbbre.