Fogas körtével
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 6% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
524
kcal
- 6% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
3148
kcal
- 6% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 25 g
Zsír
-
Összesen 26.1 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 143 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 693.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 162 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 76 mg
-
Foszfor 345 mg
-
Nátrium 88 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 50.1 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 343.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 109 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 36 mg
-
D vitamin: 118 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 37 micro
-
Kolin: 98 mg
-
Retinol - A vitamin: 106 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 45 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 83 micro
Összesen
524
kcal
- 6% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 150.2 g
Zsír
-
Összesen 156.6 g
-
Telített zsírsav 72 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 56 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 856 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4158.7 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 97 mg
-
Kálcium 970 mg
-
Vas 15 mg
-
Magnézium 456 mg
-
Foszfor 2072 mg
-
Nátrium 528 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 7 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 300.9 g
-
Cukor 105 mg
-
Élelmi rost 46 mg
VÍZ
-
Összesen 2063.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 656 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 13 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 217 mg
-
D vitamin: 708 micro
-
K vitamin: 64 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 24 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 224 micro
-
Kolin: 589 mg
-
Retinol - A vitamin: 635 micro
-
α-karotin 9 micro
-
β-karotin 270 micro
-
β-crypt 21 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 496 micro
Összesen
3148
kcal
- 6% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.4 g
Zsír
-
Összesen 4.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 25 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 120.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 28 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 60 mg
-
Nátrium 15 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 59.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 19 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 18 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 14 micro
Összesen
90
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A fogast hosszában elhasítjuk, de nem egészen, csak a gerince mellett.
- A bőr felőli oldalát sűrűn beirdaljuk, és a fokhagymával alaposan bekenjük mindkét oldalát.
- A körtéket cikkekre vágva, a hal belsejébe meg a háti bevágásba pakoljuk.
- Rátesszük a kakastaréjra alakított szalonna szeleteket is. Nem sokat, csak íznek.
- Ha marad, a hal mellé is tehetjük, nem fog megharagudni.
- Egy kivajazott tepsibe karikázzuk a héjában főtt, hámozott burgonyát, majd ráfektetjük a halat, és forró sütőben 20-25 percig sütjük.
- Ekkor ráöntjük a tejfölt, és még 10 percre visszatesszük a sütőbe. Melegen tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 35 perc
- Elkészítettem: 50 alkalommal
- Receptkönyvben: 23
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 9612
- Feltöltés dátuma: 2013. június 10.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Hal, kicsit másképp.