r
Nosalty Logó

Fetás káposztasaláta

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Fetás káposztasaláta
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 317 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1275 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 78 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    23.3 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1307 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    439 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    270 mg
  • Nátrium
    518 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    304.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    299 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    112 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    156 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    170 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    66 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 317 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.1 g

Zsír

  • Összesen
    93 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    265 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5228 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    1758 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    256 mg
  • Foszfor
    1080 mg
  • Nátrium
    2071 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.8 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1218.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1197 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    448 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    624 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    681 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    457 micro
  • α-karotin
    264 micro
  • β-karotin
    396 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    248 micro
Összesen 1275 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    315.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 78 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A káposztát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékonyra gyaluljuk. A kaport megmossuk, jól lerázzuk, majd apróra vágjuk. A káposztát elkeverjük a kaporral.
  2. A fetát egy edénybe morzsoljuk, hozzákeverjük a tejfölt, a joghurtot, ecetet és olívaolajat. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. A fetás dresszinget a káposztára öntjük, jól összekavarjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeeérjenek.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 197
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 17720
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy finom saláta. Húsok mellé köretként, vagy akár csak úgy önmagában friss lepénykenyérrel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...