Fetás káposztasaláta
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
317
kcal
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
1275
kcal
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.5 g
Zsír
-
Összesen 23.3 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 66 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1307 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 439 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 64 mg
-
Foszfor 270 mg
-
Nátrium 518 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.7 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 304.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 299 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 112 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 156 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 170 micro
-
Kolin: 41 mg
-
Retinol - A vitamin: 114 micro
-
α-karotin 66 micro
-
β-karotin 99 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 62 micro
Összesen
317
kcal
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 46.1 g
Zsír
-
Összesen 93 g
-
Telített zsírsav 45 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 30 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 265 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5228 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 35 mg
-
Kálcium 1758 mg
-
Vas 17 mg
-
Magnézium 256 mg
-
Foszfor 1080 mg
-
Nátrium 2071 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 78.8 g
-
Cukor 37 mg
-
Élelmi rost 24 mg
VÍZ
-
Összesen 1218.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1197 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 448 mg
-
D vitamin: 26 micro
-
K vitamin: 624 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 681 micro
-
Kolin: 162 mg
-
Retinol - A vitamin: 457 micro
-
α-karotin 264 micro
-
β-karotin 396 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 248 micro
Összesen
1275
kcal
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.8 g
Zsír
-
Összesen 5.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 16 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 315.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 106 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 65 mg
-
Nátrium 125 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.8 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 73.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 72 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 27 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 38 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 41 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 28 micro
-
α-karotin 16 micro
-
β-karotin 24 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 15 micro
Összesen
78
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A káposztát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékonyra gyaluljuk. A kaport megmossuk, jól lerázzuk, majd apróra vágjuk. A káposztát elkeverjük a kaporral.
- A fetát egy edénybe morzsoljuk, hozzákeverjük a tejfölt, a joghurtot, ecetet és olívaolajat. Sóval, borssal ízesítjük.
- A fetás dresszinget a káposztára öntjük, jól összekavarjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeeérjenek.
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 197
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 17744
- Feltöltés dátuma: 2013. január 14.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy finom saláta. Húsok mellé köretként, vagy akár csak úgy önmagában friss lepénykenyérrel.