r
Nosalty Logó

Epres tutti-frutti torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Epres tutti-frutti torta
adag
Sütés
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1191 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 4753 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 279 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22 g

Zsír

  • Összesen
    53.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    323 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1426.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    390 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    500 mg
  • Nátrium
    477 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153.4 g
  • Cukor
    111 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    80.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    569 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    543 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    311 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    431 micro
Összesen 1191 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    88.1 g

Zsír

  • Összesen
    214.1 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    94 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    56 g
  • Koleszterin
    1290 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5707.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    144 mg
  • Kálcium
    1561 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    2002 mg
  • Nátrium
    1907 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    613.7 g
  • Cukor
    445 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    322.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2276 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    278 micro
  • K vitamin:
    189 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    191 micro
  • Kolin:
    1035 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2172 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1243 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1726 micro
Összesen 4753 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    336.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    112 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    19 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 279 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A piskótához

  1. Elkészítjük a piskótát. A tojásokat különválasztjuk. A fehérjét egy csipet sóval habbá verjük, a sárgáját a cukorral habosra keverjük.
  2. A cukros sárgájához hozzáadjuk a pudingport. A liszt felét a sütőporral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét, és fakanállal óvatosan összedolgozzuk. A maradék lisztet hozzáadjuk, és tovább keverjük, amíg szép sima lesz a piskótatészta.
  3. Vajazott, lisztezett tortaformába öntjük, és megsütjük.
  4. Közben elkészítjük a krémet: A 4 dl tejjel felfőzzük a pudingport, és kihűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral és a kkihűlt pudinggal, majd az ételfestékkel jól elkeverjük.
  5. A piskótát kettévágjuk, és a marcipán ízű cukormázzal megkenjük, majd a krém 2/3-át belesimítjuk. Rátesszük a másik lapot, és a maradék krémmel bevonjuk. Erre tesszük a szeletelt epreket, majd a zselatint rácsorgatjuk. Hűtőbe téve, kb. 1 órát állni hagyjuk!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 13301
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Semmi érdekes sztori nincs a torta mögött...megláttam a boltban a tutti-frutti ízű pudingot, és gondoltam csinálok belőle valamit...:)

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...