Epres spárgasaláta
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Epercsók
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
210g zöldspárga29 kcal
-
50g eper15 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
-
5g fehérborecet1 kcal
-
3g nádcukor10 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g chili0 kcal
Összesen
126
kcal
- 2% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
210g zöldspárga29 kcal
-
50g eper15 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
-
5g fehérborecet1 kcal
-
3g nádcukor10 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g chili0 kcal
Összesen
126
kcal
- 2% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
76.2g zöldspárga11 kcal
-
18.1g eper5 kcal
-
2.9g olívaolaj26 kcal
-
1.8g fehérborecet0 kcal
-
0.9g nádcukor3 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g chili0 kcal
Összesen
45
kcal
- 2% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.6 g
Zsír
-
Összesen 8.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 173.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 45 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 88 mg
-
Nátrium 5 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.8 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 184.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 56 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 36 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 67 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 88 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 13 micro
-
β-karotin 663 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1056 micro
Összesen
126
kcal
- 2% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.6 g
Zsír
-
Összesen 8.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 173.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 45 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 88 mg
-
Nátrium 5 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.8 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 184.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 56 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 36 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 67 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 88 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 13 micro
-
β-karotin 663 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1056 micro
Összesen
126
kcal
- 2% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1.3 g
Zsír
-
Összesen 3 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 63.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 32 mg
-
Nátrium 2 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.3 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 67 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 241 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 383 micro
Összesen
45
kcal
Hozzávalók
-
3 db zöldspárga
-
5 dkg eper
-
1 ek olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A spárgákat feldaraboljuk.
- Az olajon megpároljuk, a barna nádcukrot rászórjuk, kicsit karamellizáljuk, majd fűszerezzük és a borecettel felöntjük.
- Az epreket ízlés szerint felaprítjuk, összeforgatjuk a spárgákkal.
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 78
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 9286
- Feltöltés dátuma: 2013. május 26.
Ajánló
Lehet előfőzni is, főleg ha fehér spárgából készítjük, viszont a zöldet nem érdemes.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Epercsók
95 recept
Nagy kedvencem mindkettő, együtt még nem ettem, most kipróbáltam, és tetszett! Nagyon mutatós és gyors előétel.