r
Nosalty Logó

Egyben sült karaj 2. - mustáros

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Nassoló Naplopó
Egyben sült karaj 2. - mustáros
adag
Sütés
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1229 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 4913 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 227 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.6 g

Zsír

  • Összesen
    87.6 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    274 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2660.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    103 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    862 mg
  • Nátrium
    1545 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    314.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    219 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 1229 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    398.6 g

Zsír

  • Összesen
    350.5 g
  • Telített zsírsav
    127 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    147 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    1095 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10641.2 g
  • Cink
    28 mg
  • Szelén
    411 mg
  • Kálcium
    168 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    395 mg
  • Foszfor
    3449 mg
  • Nátrium
    6180 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    1256.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    11 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    315 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    91 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    876 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 4913 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    492.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    286 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 227 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy magas falú tepsit kibélelünk alufóliával úgy, hogy majd bele tudjuk csomagolni a húst.
  2. A karajt megmossuk, majd bevagdossuk, mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el teljesen, az alja maradjon egyben.
  3. A szeletek közé teszünk a szalonnacsíkokból, a kolbászból és a hagymakarikából is, sózzuk, borsozzuk.
  4. Húsvarázzsal megszórjuk a hús tetejét, majd mustárral jól megkenjük.
  5. Kis vizet öntünk köré, majd becsomagoljuk az alufóliába, és betesszük az előmelegített sütőbe.
  6. Amikor megpuhult, kicsomagoljuk, és hagyjuk, hogy megpiruljon!
  7. Köretnek rizs és krumplipüré az ideális, jól meglocsolva a szaftjával (ha nem sült le).
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 719
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 134224
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 21.

Ajánló

Habos krumplipürét és savanyúságot ajánlok mellé!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Nassoló Naplopó 17 recept

Anyukámtól tanultam, nagyon finom húscsoda.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...