Diós kevert süti 2.
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Bridget
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 6% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 25% Zsír
-
28g tojás35 kcal
-
50g tejföl99 kcal
-
21g napraforgó olaj188 kcal
-
38g cukor145 kcal
-
38g finomliszt137 kcal
-
25g dió164 kcal
-
60 kcal
-
50g tortabevonó273 kcal
-
0g vaníliaaroma0 kcal
-
3g sütőpor2 kcal
Összesen
1103
kcal
- 6% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 25% Zsír
-
110g tojás138 kcal
-
200g tejföl396 kcal
-
85g napraforgó olaj751 kcal
-
150g cukor581 kcal
-
150g finomliszt546 kcal
-
100g dió654 kcal
-
100g aszalt sárgabarack241 kcal
-
200g tortabevonó1092 kcal
-
0g vaníliaaroma0 kcal
-
12g sütőpor6 kcal
Összesen
4405
kcal
- 6% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 25% Zsír
-
9.9g tojás13 kcal
-
18.1g tejföl36 kcal
-
7.7g napraforgó olaj68 kcal
-
13.6g cukor52 kcal
-
13.6g finomliszt49 kcal
-
9g dió59 kcal
-
22 kcal
-
18.1g tortabevonó99 kcal
-
0g vaníliaaroma0 kcal
-
1.1g sütőpor1 kcal
Összesen
399
kcal
- 6% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 26% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 15.2 g
Zsír
-
Összesen 65.7 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 20 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 21 g
-
Koleszterin 124 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1466.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 357 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 138 mg
-
Foszfor 631 mg
-
Nátrium 303 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 119 g
-
Cukor 77 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 68.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 147 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 51 micro
-
Kolin: 98 mg
-
Retinol - A vitamin: 99 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 569 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 148 micro
Összesen
1103
kcal
- 6% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 26% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 60.9 g
Zsír
-
Összesen 262.7 g
-
Telített zsírsav 78 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 80 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 84 g
-
Koleszterin 494 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5867.1 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 102 mg
-
Kálcium 1429 mg
-
Vas 27 mg
-
Magnézium 551 mg
-
Foszfor 2525 mg
-
Nátrium 1211 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 8 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 476 g
-
Cukor 309 mg
-
Élelmi rost 32 mg
VÍZ
-
Összesen 275.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 588 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 43 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 204 micro
-
Kolin: 391 mg
-
Retinol - A vitamin: 397 micro
-
α-karotin 14 micro
-
β-karotin 2277 micro
-
β-crypt 13 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 593 micro
Összesen
4405
kcal
- 6% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 26% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 5.5 g
Zsír
-
Összesen 23.7 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 45 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 530 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 129 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 50 mg
-
Foszfor 228 mg
-
Nátrium 109 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 43 g
-
Cukor 28 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 24.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 53 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 35 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 206 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 54 micro
Összesen
399
kcal
Hozzávalók
-
2 db tojás
-
2 dl tejföl
-
1 dl napraforgó olaj
-
15 dkg cukor
-
15 dkg finomliszt
-
10 dkg aszalt sárgabarack
-
1 kávéskanál vaníliaaroma
-
1 csomag sütőpor
Elkészítés
- A tojást kikeverjük a cukorral, a vanília aromával és az olajjal.
- Ezután hozzáadjuk a tejfölt, egy másik edényben pedig összekeverjük a lisztet, a diót, a sütőport.
- A barackot apróra vágjuk, és belekeverjük a lisztes keverékbe. A folyékony masszába keverjük, és egy sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük.
- Tűpróbáig sütjük, ezután langyosra hűtjük.
- Ezután a csokit megolvasztjuk, és az olajat hozzákeverjük. Bevonjuk vele a süteményt, és hagyjuk megszilárdulni.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30x20
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 159
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 20928
- Feltöltés dátuma: 2011. június 19.
Ajánló
Mindenkinek, aki szereti a diós sütit.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
Bridget
16 recept
A receptet ezen az oldalon találtam, kevert zserbó néven. Nagyon finom süti, egyszerű és gyors, de nekem nem nagyon hasonlított az íze a zserbóéhoz, ezért nem adtam neki ezt a nevet. Az eredeti receptet tettem fel, de ahogy a képen is látszik, én nem tettem rá két tábla tortabevonót, csak úgy mutatóba:D.