Currys humusz sült babbal
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
1914
Kalória
94.2g
Fehérje
261.7g
Szénhidrátok
60.8g
Zsír
99.1g
Víz
-
Koleszterin
59.1g
Rost
25.8g
Cukor
- 18% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
1914
kcal
- 18% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
3827
kcal
- 18% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 19% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 94.2 g
Zsír
-
Összesen 60.8 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4525.8 g
-
Cink 13 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 477 mg
-
Vas 23 mg
-
Magnézium 479 mg
-
Foszfor 1659 mg
-
Nátrium 1852 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 11 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 261.7 g
-
Cukor 26 mg
-
Élelmi rost 59 mg
Víz
-
Összesen 99.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 21 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 44 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1948 micro
-
Kolin: 332 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 80 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
1914
kcal
- 18% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 19% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 188.4 g
Zsír
-
Összesen 121.7 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 59 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 37 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 9051.5 g
-
Cink 26 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 954 mg
-
Vas 47 mg
-
Magnézium 958 mg
-
Foszfor 3318 mg
-
Nátrium 3705 mg
-
Réz 7 mg
-
Mangán 22 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 523.4 g
-
Cukor 52 mg
-
Élelmi rost 118 mg
Víz
-
Összesen 198.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 42 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 89 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 6 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 20 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3896 micro
-
Kolin: 663 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 160 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
3827
kcal
- 18% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 19% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.6 g
Zsír
-
Összesen 11.4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 845.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 89 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 89 mg
-
Foszfor 310 mg
-
Nátrium 346 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 48.9 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 11 mg
Víz
-
Összesen 18.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 364 micro
-
Kolin: 62 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
357
kcal
Elkészítés
- A konzerv csicseriborsó és a bab levét külön-külön szűrjük le.
- Mérjük ki a hozzávalókat, majd konyhai aprítóval kezdjük el pürésíteni. Addig csináljuk ezt, amíg minden hozzávaló jól összeáll és megfelelően krémes lesz. Ízléstől függően adhatunk még hozzá vizet, attól függően milyen sűrűn szeretjük.
- Ha szeretnénk még krémesebbé tenni, a víz helyett használhatjuk a csicseriborsó levét is.
- Egy serpenyőbe kevés olajat öntünk, majd mehet rá a bab, só, bors, metélőhagyma és chili. 1-2 percig magas hőfokon pirítjuk, ez kerül feltétként a humuszra.
- Hozzá valamilyen kenyeret vagy tortillát tálalunk. (ebben az esetben a saját bagett receptemet készítettem el)
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 perc
- Sütés ideje: 5 perc
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!