Csokoládészósz Glaser konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 4% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
25g csokoládé137 kcal
-
50g főzőtejszín66 kcal
-
2g vaj17 kcal
-
3g cukor13 kcal
-
1g vaníliaaroma0 kcal
Összesen
233
kcal
- 4% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
150g csokoládé819 kcal
-
300g főzőtejszín393 kcal
-
14g vaj100 kcal
-
20g cukor77 kcal
-
5g vaníliaaroma0 kcal
Összesen
1389
kcal
- 4% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
30.7g csokoládé167 kcal
-
61.3g főzőtejszín80 kcal
-
2.9g vaj21 kcal
-
4.1g cukor16 kcal
-
1g vaníliaaroma0 kcal
Összesen
284
kcal
- 4% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.8 g
Zsír
-
Összesen 15.5 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 25 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 251.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 68 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 42 mg
-
Foszfor 100 mg
-
Nátrium 37 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20.8 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 40.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 65 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 63 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 21 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 8 micro
Összesen
233
kcal
- 4% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16.8 g
Zsír
-
Összesen 92.8 g
-
Telített zsírsav 56 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 28 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 147 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1510.4 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 409 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 249 mg
-
Foszfor 597 mg
-
Nátrium 221 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 124.7 g
-
Cukor 104 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 245.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 390 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 59 mg
-
Retinol - A vitamin: 379 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 127 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 47 micro
Összesen
1389
kcal
- 4% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.4 g
Zsír
-
Összesen 19 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 308.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 84 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 51 mg
-
Foszfor 122 mg
-
Nátrium 45 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.5 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 50.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 80 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 77 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 26 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 10 micro
Összesen
284
kcal
Hozzávalók
-
300 ml főzőtejszín
-
1 ek vaj
-
2 ek cukor
-
1 teáskanál vaníliaaroma
Elkészítés
- A csokoládét apróra vágjuk.
- A tejszínt a vajjal, cukorral és az aromával felforrósítjuk, míg a vaj és a cukor felolvad.
- Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a csokoládét, és addig kavarjuk, míg a csokoládé felolvad a tejszínben.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 57
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 3075
- Feltöltés dátuma: 2015. január 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy egyszerű öntet pudinghoz, fagyihoz... Vanília helyett ízesíthetjük rummal is.