r
Nosalty Logó

Csokis szuflé baracklekvárral

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csokis szuflé baracklekvárral
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A szufléhoz

A tálaláshoz

Összesen 509 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A szufléhoz

A tálaláshoz

Összesen 3056 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A szufléhoz

A tálaláshoz

Összesen 401 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    30.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    317.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.9 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    223 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    212 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    136 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    174 micro
Összesen 509 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    40.6 g

Zsír

  • Összesen
    182.5 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    736 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1905 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    241 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    333 mg
  • Foszfor
    872 mg
  • Nátrium
    338 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    317.4 g
  • Cukor
    237 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    186.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1338 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    133 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    111 micro
  • Kolin:
    594 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1270 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    815 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1047 micro
Összesen 3056 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    23.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    250 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.7 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    167 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    107 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    137 micro
Összesen 401 kcal

Hozzávalók

A szufléhoz

A tálaláshoz

Elkészítés

A szufléhoz

  1. Gőz fölött felolvasztjuk a margarint és a csokoládét. Kicsit hagyjuk kihűlni.
  2. A 4 tojássárgáját egyenként belekeverjük.
  3. A porcukrot és a lisztet összekeverjük, és apránként az egészet hozzáadjuk. Csomómentesre keverjük a masszát.
  4. Óvatosan habverővel beleforgatjuk a 4 tojás felvert fehérjét.
  5. A szufléformákat (lehet muffin sütőben is készíteni) kivajazzuk és porcukrozzuk. A masszát háromnegyedig beletöltjük. Egy tepsibe helyezzük a formákat, és vizet öntünk alá (kb. a feléig érjen a formáknak a víz).
  6. Előmelegített sütőbe helyezzük a tepsit, majd 150 fokon 15 perc alatt megsütjük. Ne nyitogassuk a sütő ajtaját, mert a szuflé könnyen összeeshet.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2184
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 10.

Ajánló

Én személy szerint a csokis sütiket baracklekvárral szeretem enni, ezért a szufléra is baracklekvárt öntöttem + meghintettem egy kevés porcukorral.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik este vágytam valami igazán csokis finomságra. Csokis felfújtra esett a választás! Jól döntöttem. ;)

Hozzávalók

A szufléhoz

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...