r
Nosalty Logó

Csőben sült sertés paradicsommal spárgával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Neeta
Csőben sült sertés paradicsommal spárgával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 385 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 770 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 70 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    36.5 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1073.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    239 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    487 mg
  • Nátrium
    235 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    391.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    194 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    81 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    118 micro
  • Kolin:
    128 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    117 micro
  • β-karotin
    1242 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1367 micro
Összesen 385 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    72.9 g

Zsír

  • Összesen
    41.6 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    219 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2147.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    478 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    974 mg
  • Nátrium
    470 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.3 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    782.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    387 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    163 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    237 micro
  • Kolin:
    256 mg
  • Retinol - A vitamin:
    169 micro
  • α-karotin
    234 micro
  • β-karotin
    2485 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    2734 micro
Összesen 770 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    197 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    228 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    472 micro
  • Lut-zea
    251 micro
Összesen 70 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 180-200°C-ra.
  2. Készítsük elő a húst, azaz mossuk meg, szeleteljük fel (ha nem szeletekbe vettük), sózzuk, borsozzuk, hintsük meg szárított bazsalikommal.
  3. Süssük ki a húsokat, majd fektessük egy tepsibe.
  4. Karikázzuk a tetejére a hagymát és a paradicsomot, szórjuk meg ismét egy kis sóval, borssal, és ha van friss bazsalikom, menjen rá pár levél.
  5. A hús mellé szórjuk be az előkészített spárgákat is.
  6. Szórjuk meg az egészet reszelt sajttal, és mehet a sütőbe kb. 20 percre, míg szép aranybarna lesz a teteje.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2295
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 03.

Ajánló

Sertéscomb helyett szerintem kiváló lehet még csirkével is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádom a csőben sült dolgokat, és az előző napi sajtos rúd készítésből maradt még reszelt sajtom, és a spárgának se tudtam ellenállni a piacon.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...