Csőben sült sertés paradicsommal spárgával
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Neeta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
125g sertéscomb228 kcal
-
100g paradicsom18 kcal
-
45g lilahagyma16 kcal
-
250g zöldspárga35 kcal
-
25g sajt88 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g bazsalikom0 kcal
Összesen
385
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
250g sertéscomb455 kcal
-
200g paradicsom36 kcal
-
90g lilahagyma33 kcal
-
500g zöldspárga70 kcal
-
50g sajt176 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g bazsalikom0 kcal
Összesen
770
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
22.9g sertéscomb42 kcal
-
18.3g paradicsom3 kcal
-
8.3g lilahagyma3 kcal
-
45.9g zöldspárga6 kcal
-
4.6g sajt16 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g bazsalikom0 kcal
Összesen
70
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 36.5 g
Zsír
-
Összesen 20.8 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 110 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1073.7 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 239 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 71 mg
-
Foszfor 487 mg
-
Nátrium 235 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.6 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 391.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 194 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 27 mg
-
D vitamin: 28 micro
-
K vitamin: 81 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 118 micro
-
Kolin: 128 mg
-
Retinol - A vitamin: 85 micro
-
α-karotin 117 micro
-
β-karotin 1242 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2573 micro
-
Lut-zea 1367 micro
Összesen
385
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 72.9 g
Zsír
-
Összesen 41.6 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 219 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2147.3 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 65 mg
-
Kálcium 478 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 141 mg
-
Foszfor 974 mg
-
Nátrium 470 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.3 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 782.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 387 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 53 mg
-
D vitamin: 56 micro
-
K vitamin: 163 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 19 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 237 micro
-
Kolin: 256 mg
-
Retinol - A vitamin: 169 micro
-
α-karotin 234 micro
-
β-karotin 2485 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 5146 micro
-
Lut-zea 2734 micro
Összesen
770
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 6.7 g
Zsír
-
Összesen 3.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 20 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 197 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 44 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 89 mg
-
Nátrium 43 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 71.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 36 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 22 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 16 micro
-
α-karotin 21 micro
-
β-karotin 228 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 472 micro
-
Lut-zea 251 micro
Összesen
70
kcal
Hozzávalók
-
2 közepes db paradicsom
-
1 közepes db lilahagyma
-
50 dkg zöldspárga
-
5 dkg sajt
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
bazsalikom ízlés szerint
Elkészítés
- Melegítsük elő a sütőt 180-200°C-ra.
- Készítsük elő a húst, azaz mossuk meg, szeleteljük fel (ha nem szeletekbe vettük), sózzuk, borsozzuk, hintsük meg szárított bazsalikommal.
- Süssük ki a húsokat, majd fektessük egy tepsibe.
- Karikázzuk a tetejére a hagymát és a paradicsomot, szórjuk meg ismét egy kis sóval, borssal, és ha van friss bazsalikom, menjen rá pár levél.
- A hús mellé szórjuk be az előkészített spárgákat is.
- Szórjuk meg az egészet reszelt sajttal, és mehet a sütőbe kb. 20 percre, míg szép aranybarna lesz a teteje.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 54
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 2295
- Feltöltés dátuma: 2013. július 03.
Ajánló
Sertéscomb helyett szerintem kiváló lehet még csirkével is.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Neeta
19 recept
Imádom a csőben sült dolgokat, és az előző napi sajtos rúd készítésből maradt még reszelt sajtom, és a spárgának se tudtam ellenállni a piacon.