r
Nosalty Logó

Csőben sült bolognai penne - Bolognai tészta 7.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Csőben sült bolognai penne - Bolognai tészta 7.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 588 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 3531 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 197 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    84 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1345.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    154 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    461 mg
  • Nátrium
    563 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    173.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    211 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    221 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    11579 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 588 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    217.8 g

Zsír

  • Összesen
    109.1 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    501 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8071.4 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    453 mg
  • Kálcium
    926 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    494 mg
  • Foszfor
    2768 mg
  • Nátrium
    3376 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    409.9 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1039.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    455 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    129 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1264 micro
  • Kolin:
    564 mg
  • Retinol - A vitamin:
    343 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1325 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    69475 micro
  • Lut-zea
    214 micro
Összesen 3531 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    447.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    187 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3851 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 197 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az apróra vágott vöröshagymát olívaolajon megdinszteljük, beletesszük a húst, ízesítjük, és átsütjük.
  2. Hozzáadjuk a paradicsompürét, ésmég főzzük egy rövid ideig, majd a ragut összekeverjük a kifőtt, leszűrttésztával.
  3. Sütőtálba vagy tepsibe tesszük, tetejét reszelt sajttal megszórjuk, és jól átsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 14 alkalommal
  • Receptkönyvben: 115
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 22022
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tartalmasabb levesek mellé szoktam készíteni ebédre, de önmagában is megteszi vacsorára.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...