r
Nosalty Logó

Csirkemell nyárs sörös bundában 2.

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Krityó
Csirkemell nyárs sörös bundában 2.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
sörös
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A csirkemellnyárshoz

A sörös bundához

A sütéshez

Összesen 1378 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A csirkemellnyárshoz

A sörös bundához

A sütéshez

Összesen 5505 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A csirkemellnyárshoz

A sörös bundához

A sütéshez

Összesen 323 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.5 g

Zsír

  • Összesen
    108.8 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    226 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    717.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    444 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    211.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    135 micro
Összesen 1378 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    166 g

Zsír

  • Összesen
    435.1 g
  • Telített zsírsav
    92 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    198 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    120 g
  • Koleszterin
    905 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2869.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    233 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    241 mg
  • Foszfor
    1774 mg
  • Nátrium
    432 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    213.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    847.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    206 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    116 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    61 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    201 micro
  • Kolin:
    751 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    538 micro
Összesen 5505 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    167.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 323 kcal

Hozzávalók

A csirkemellnyárshoz

A sörös bundához

A sütéshez

Elkészítés

A csirkemellnyárshoz

  1. A hagymát megpucoljuk, negyedeljük, és félbevágjuk a negyedeket, hogy kockákat kapjunk. A csirkemellet kb. 2 cm-es kockára vágjuk, és a szalonnát is felkockázzuk.
  2. Váltakozva hurkapálcikára húzzuk úgy, hogy a végeikre hús kerüljön, majd a lisztben meghempergetjük. (Mielőtt ráhúzzuk a pálcikára a hozzávalókat, nézzük meg, hogy mekkorának kell lennie, hogy beleférjen a sütésre szánt edénybe!)
  3. A tésztához a lisztet a sörrel, a tojássárgájával és az olajjal simára keverjük, megsózzuk. A fehérjét kemény habbá verjük, majd a sörös masszába forgatjuk.
  4. A nyársakat a tésztába mártjuk, majd forró olajban kb. 8-10 perc alatt megsütjük. Mikor megpirult, jól lecsöpögtetjük. A hurkapálcikát óvatosan kihúzzuk belőle, és a húst ferdén felszeleteljük.
  • Receptkönyvben: 93
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 10482
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 01.

Ajánló

Párolt zöldség illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Krityó 31 recept

Pár éve az egyik volt kolléganőmtől kaptam ezt a receptet. Végre rászántam magam, hogy kipróbáljam, mert úgy gondoltam, elég pepecselős egy étel... nem sokat tévedtem :) Viszont a végeredmény minden "fáradtságért" kárpótol. Nagyon finom!

Hozzávalók

A csirkemellnyárshoz

A sörös bundához

A sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...