r
Nosalty Logó

Chocolate chip cookies

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
aureliavadaszan
Chocolate chip cookies
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 454 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 2722 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 454 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    209.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    184 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    173 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    133 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 454 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.6 g

Zsír

  • Összesen
    146.3 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    190 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1255.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    223 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    241 mg
  • Foszfor
    553 mg
  • Nátrium
    137 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    324 g
  • Cukor
    172 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    127 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    179 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1037 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    795 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    314 micro
Összesen 2722 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    209.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    184 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    173 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    133 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 454 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Előkészítünk két sütőlemezt, kibéleljük őket sütőpapírral.
  2. Az étcsokoládé pasztilla kivételével az összes hozzávalót egy keverő tálba tesszük, és robotgép segítségével sima tésztává dolgozzuk. Amikor összeállt, beledolgozzuk az étcsokoládé darabokat is. Ezután: 1. a tésztát folpackba csomagoljuk, és 1 órára hűtőbe tesszük VAGY 2. egyből kisütjük.
  3. A tésztából a kezünk segítségével kis gombócokat formázunk, és egymástól megfelelő távolságra elhelyezzük őket a sütőlemezen, majd a tenyerünk segítségével egy kicsit lelapítjuk őket. (A golyók méretétől függően kb 18-20 db kekszet kapunk majd.)
  4. Előmelegített sütőben, 190 fokon kb. 10-12 percig sütjük (addig, míg a kekszek aranybarnára nem sülnek). Egy tipp: 10-12 perc tényleg ELÉG a kekszeknek, ne ijedjünk meg, ha ennyi idő elteltével még mindig puha a tetejük és nyersnek látszanak. Ne süssük tovább, mert különben kőkemény kekszeket kapunk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 143
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 8470
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
aureliavadaszan 19 recept

Az ilyen kekszeket mindenki imádja: omlós keksz, krémes csokoládé darabkák... Nehéz lenne ellenállni. Garantáltan mindenkinek ízleni fog!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...