r
Nosalty Logó

Chilis steakburgonya

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Chilis steakburgonya
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
260 °C
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 245 kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 489 kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 79 kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1584.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    1370 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    178.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 245 kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3168.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    257 mg
  • Nátrium
    2740 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    356.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    89 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 489 kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.5 g

Zsír

  • Összesen
    2.6 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    508.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    440 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 79 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyákat egy zöldségmosó kefével (ez nálam egy olyan körömkefe, amit csak a zöldségek tisztítására használok) alaposan lesikáljuk, feldaraboljuk. Először félbe, majd mindegyik felet kb. 5 szeletre vágjuk.
  2. Ízlés szerint fűszerezzük a chilivel, sóval, borssal, olívaolajjal. Kezünkkel alaposan összeforgatjuk az előre kikészített tepsiben. Fontos, hogy úgy rakjuk a burgonyákat, hogy ne fedjék egymást.
  3. Előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütjük, tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 260 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 571
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 43269
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 15.

Ajánló

Grillezett húsokhoz, hamburgerhez, tükörtojáshoz vagy csak úgy magában:).

Receptkategóriák

Nagyon szeretjük a sült burgonyát, ez egy olajbarát változat, ráadásul nem is tart sokáig elkészíteni.  

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...