r
Nosalty Logó

Chilis bab Tímejjja konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Tímejjja
Chilis bab Tímejjja konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 908 kcal
  • 15% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 5445 kcal
  • 15% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 184 kcal
  • 15% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.8 g

Zsír

  • Összesen
    23 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2161.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    385 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    344 mg
  • Foszfor
    889 mg
  • Nátrium
    456 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    110.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    273 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    557 micro
  • Kolin:
    251 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    773 micro
  • β-crypt
    54 micro
  • Likopin
    23970 micro
  • Lut-zea
    303 micro
Összesen 908 kcal
  • 15% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    424.7 g

Zsír

  • Összesen
    137.9 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    630 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12967.4 g
  • Cink
    51 mg
  • Szelén
    330 mg
  • Kálcium
    2311 mg
  • Vas
    107 mg
  • Magnézium
    2067 mg
  • Foszfor
    5334 mg
  • Nátrium
    2739 mg
  • Réz
    11 mg
  • Mangán
    17 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    663.2 g
  • Cukor
    109 mg
  • Élelmi rost
    153 mg

VÍZ

  • Összesen
    1637.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    455 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    32 mg
  • C vitamin:
    154 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    105 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    81 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3341 micro
  • Kolin:
    1503 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    190 micro
  • β-karotin
    4640 micro
  • β-crypt
    322 micro
  • Likopin
    143820 micro
  • Lut-zea
    1817 micro
Összesen 5445 kcal
  • 15% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    438.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    93 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    113 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    157 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    4867 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 184 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk. Kevés olajon üvegesre pároljuk. Lehúzzuk a tűzről, meghintjük kevés pirospaprikával.
  2. A darált húst a hagymához adjuk, fehéredésig kevergetjük.
  3. Ha kifehéredett a hús, hozzáadjuk a fűszereket, fokhagymát, jól elkeverjük, majd felöntjük a sűrített paradicsommal és esetleg egy kis vízzel. Pár percig főzzük.
  4. A konzerv babról és kukoricáról leöntjük a levet, majd a húshoz adjuk, jól elkeverjük.
  5. Pár percig pároljuk, és tálalható is.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 493
  • Tegnapi nézettség: 18
  • 7 napos nézettség: 149
  • Össznézettség: 245189
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Tímejjja 19 recept

Egyszerű és nagyszerű étel. Nekem sokkal jobban ízlik így, mint a porból.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...