r
Nosalty Logó

Bundás husi

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Dorka
Bundás husi
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
wok
  • 13% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 958 kcal
  • 13% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 3825 kcal
  • 13% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 352 kcal
  • 13% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.2 g

Zsír

  • Összesen
    81.9 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    259 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    695.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    395 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    127.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    232 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    332 micro
Összesen 958 kcal
  • 13% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    136.7 g

Zsír

  • Összesen
    327.6 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    147 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    108 g
  • Koleszterin
    1035 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2782.3 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    192 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    1580 mg
  • Nátrium
    645 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    508.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    360 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    108 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    249 micro
  • K vitamin:
    113 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    127 micro
  • Kolin:
    928 mg
  • Retinol - A vitamin:
    335 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    303 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1326 micro
Összesen 3825 kcal
  • 13% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    30.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    256.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 352 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combot felszeleteljük, kiklopfoljuk, besózzuk és állni hagyjuk.
  2. A tojásokat felütjük, elkeverjük sóval, petrezselyemzölddel és annyi liszttel, hogy lágy masszát kapjunk, majd vízzel hígitjuk. (Sűrűbb palacsintatészta állagú legyen.)
  3. A hússzeleteket lisztbe mártjuk majd a masszába, és forró olajban 5-10 perc alatt aranybarnára sütjük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 22688
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 09.

Ajánló

Köretként adhatunk hozzá burgonyapürét.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű és finom húsétel, hogy ne mindig csak rántott hús kerüljön az asztalra.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...