r
Nosalty Logó

Brownie ahogy Balázs szereti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dőrike
Brownie ahogy Balázs szereti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 948 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 3791 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 413 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.1 g

Zsír

  • Összesen
    63.7 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    192 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    491.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    228 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.4 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    512 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    485 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    324 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    263 micro
Összesen 948 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.3 g

Zsír

  • Összesen
    254.7 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    107 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    55 g
  • Koleszterin
    766 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1967.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    247 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    343 mg
  • Foszfor
    911 mg
  • Nátrium
    334 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    337.6 g
  • Cukor
    237 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    246 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2048 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    204 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    118 micro
  • Kolin:
    606 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1940 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    1294 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1053 micro
Összesen 3791 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    27.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    214.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.7 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    223 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    211 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    141 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    115 micro
Összesen 413 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet kanalanként.
  2. Közben a csokit kockákra darabolva, olvasszuk össze a eldarabolt margarinnak és a vízzel gőz felett.
  3. Ha a csokis massza csomómentes, öntsük hozzá a tojásos keverékhez, és keverjük össze.
  4. Az egészet öntsük egy kivajazott, kilisztezett tortaformába vagy tepsibe, és süssük meg.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Tepsi mérete: 15x25
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 124
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 37916
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 08.

Ajánló

AJÁNLOM VANÍLIAFAGYIVAL ÉS ZÚZA KÖVETKEZŐ RECEPTJÉVEL.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Brownie ahogy Balázs szereti
Dőrike 4 recept

Egyelőre nincs különösebb története a sütinek, de remélem, még sok kellemes emlék fűződik hozzá a jövőben.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...