r
Nosalty Logó

Brokkolival töltött csirkemell

4,0

1 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
VnéEdit
Brokkolival töltött csirkemell
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A töltött csirkemellhez

A besamelmártáshoz

1627
Kalória
61.4g
Fehérje
80.2g
Szénhidrátok
116.9g
Zsír
217.3g
Víz
302g
Koleszterin
4.9g
Rost
7.9g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A töltött csirkemellhez

A besamelmártáshoz

Összesen 1627 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A töltött csirkemellhez

A besamelmártáshoz

Összesen 4880 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A töltött csirkemellhez

A besamelmártáshoz

Összesen 274 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.4 g

Zsír

  • Összesen
    116.9 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    302 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1846.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    363 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    656 mg
  • Nátrium
    639 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    217.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    257 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    260 mg
  • Retinol - A vitamin:
    239 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    216 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    884 micro
Összesen 1627 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    184.3 g

Zsír

  • Összesen
    350.8 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    144 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    103 g
  • Koleszterin
    906 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5540.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    243 mg
  • Kálcium
    1089 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    295 mg
  • Foszfor
    1969 mg
  • Nátrium
    1917 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    240.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

Víz

  • Összesen
    651.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    771 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    111 mg
  • C vitamin:
    136 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    184 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    61 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    396 micro
  • Kolin:
    781 mg
  • Retinol - A vitamin:
    716 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    649 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2653 micro
Összesen 4880 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    311.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    36.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    149 micro
Összesen 274 kcal

Elkészítés

A töltött csirkemellhez

  1. Először besamelmártást készítjük el. A tejet felforraljuk, és félretesszük. A vajat felforrósítjuk, belekeverjük a lisztet, és nagyon lassú tűzön megpirítjuk. A forró tejet állandó keverés mellett apránként hozzáöntjük.
  2. Amikor elkészült, sóval és borssal fűszerezzük, a reszelt sajtot hozzákeverjük.
  3. Amikor kissé meghűlt, a tejfölt is belekeverjük.
  4. A brokkoli rózsákat sós vízben megfőzzük.
  5. A csirkemelleket kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk.
  6. Az egyik lisztes felét megkenjük besamelmártással, 2 szép brokkoli rózsát ráteszünk, majd feltekerjük.
  7. Ezután tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
  8. Forró olajban fedő alatt lassan kisütjük.
  9. Rizzsel tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 20 perc
  • Főzés módja: rántott ételek
  • Sütés ideje: 30 perc

Ezt az ételt mindannyian szeretjük a családban. Finom, ünnepi, vasárnapi ebéd.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

5 étel, amit ne otthon készíts el – Van, amit...

Vannak ételek, amelyeket jobb, ha a profi séfekre bízunk – ezek elkészítése ugyanis olyan szaktudást és összetett technikákat igényelhet, ami túlmutat az otthoni főzés határain. Persze a bevállalósak tehetnek egy próbát, de sokszor nem éri meg a befektetett energia.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!