r
Nosalty Logó

Brokkolis-sajtos rakott karaj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Brokkolis-sajtos rakott karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 377 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1506 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 103 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    127 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1043.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    480 mg
  • Nátrium
    232 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    242.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    70 micro
  • β-karotin
    507 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    1132 micro
Összesen 377 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    162.7 g

Zsír

  • Összesen
    79.8 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    507 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4175.5 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    181 mg
  • Kálcium
    866 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    259 mg
  • Foszfor
    1918 mg
  • Nátrium
    928 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    968.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    506 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    303 mg
  • D vitamin:
    147 micro
  • K vitamin:
    328 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    249 micro
  • Kolin:
    432 mg
  • Retinol - A vitamin:
    325 micro
  • α-karotin
    278 micro
  • β-karotin
    2029 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    4527 micro
Összesen 1506 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    288 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    140 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    355 micro
  • Lut-zea
    312 micro
Összesen 103 kcal

Elkészítés

  1. Forró olajon megpirítjuk a kiklopfolt, megfűszerezetthúst.
  2. Közben mikróban, folpack alattmegpároljuk a rózsáira szedett brokkolit.
  3. Majd egy tűzálló tálba tesszük a brokkolit, a hagymát, rá a hússzeleteket, szeletelt sajtot, szeletelt paradicsomot.
  4. Így sütjük kb. 40 percet,aztán tovább sütjük még 15 percig, hogy megpiruljon a teteje.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Receptkönyvben: 116
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 27352
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 27.

Ajánló

Elég egyszerű fogás, és lehet variálni a hozzávalókat.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy Tina Konyha magazinban találtam a receptet, amit átvariáltam kicsit az itthon talált hozzávalók alapján.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...