Brokkolis-citromos hal csőben sütve
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Kathy
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
293
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
1168
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 34.8 g
Zsír
-
Összesen 13.3 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 102 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 733.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 67 mg
-
Kálcium 96 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 75 mg
-
Foszfor 362 mg
-
Nátrium 130 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.2 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 275.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 133 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 148 mg
-
D vitamin: 186 micro
-
K vitamin: 158 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 135 micro
-
Kolin: 96 mg
-
Retinol - A vitamin: 84 micro
-
α-karotin 38 micro
-
β-karotin 571 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2142 micro
Összesen
293
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 139.1 g
Zsír
-
Összesen 53.3 g
-
Telített zsírsav 29 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 408 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2932.2 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 267 mg
-
Kálcium 382 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 298 mg
-
Foszfor 1449 mg
-
Nátrium 521 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 48.9 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 18 mg
VÍZ
-
Összesen 1101.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 532 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 10 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 592 mg
-
D vitamin: 744 micro
-
K vitamin: 632 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 27 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 540 micro
-
Kolin: 383 mg
-
Retinol - A vitamin: 336 micro
-
α-karotin 153 micro
-
β-karotin 2284 micro
-
β-crypt 24 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 8568 micro
Összesen
1168
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.3 g
Zsír
-
Összesen 2.4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 18 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 132.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 17 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 65 mg
-
Nátrium 23 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 49.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 24 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 27 mg
-
D vitamin: 34 micro
-
K vitamin: 28 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 24 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 15 micro
-
α-karotin 7 micro
-
β-karotin 103 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 386 micro
Összesen
52
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A halfilét besózzuk, a provanci fűszerkeverékkel jól beszórjuk.
- Egy serpenyőben avajon hirtelen mindkét oldalát megsütjük.
- Egy közepes tepsibe a megsült halat áttesszük. Tetejére fél citrom levét nyomjuk. Megrakjuk a brokkolival, sózzuk. A másik fél citromot karikára vágjuk és a tetejére tesszük.
- Előmelegített sütőben megsütjük (15 percig alufólia alatt, majd levesszük, és tovább sütjük).
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 134
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 8866
- Feltöltés dátuma: 2012. március 13.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Kathy
3 recept
Könnyen, gyorsan összeállítható, bármikor elkészíthető, még vacsorára is!