Brassói aprópecsenye 11. - halas
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Szeva
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 8% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
150g afrikai harcsa179 kcal
-
1g só0 kcal
-
2g fokhagyma3 kcal
-
200g burgonya116 kcal
-
43g napraforgó olaj376 kcal
Összesen
674
kcal
- 8% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
600g afrikai harcsa714 kcal
-
4g só0 kcal
-
9g fokhagyma12 kcal
-
800g burgonya462 kcal
-
170g napraforgó olaj1503 kcal
Összesen
2691
kcal
- 8% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
37.9g afrikai harcsa45 kcal
-
0.3g só0 kcal
-
0.6g fokhagyma1 kcal
-
50.5g burgonya29 kcal
-
10.7g napraforgó olaj95 kcal
Összesen
170
kcal
- 8% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26 g
Zsír
-
Összesen 51.6 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 23 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 83 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1052.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 34 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 64 mg
-
Foszfor 395 mg
-
Nátrium 544 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 26.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 238.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 19 mg
-
C vitamin: 30 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 38 micro
-
Kolin: 116 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 14 micro
Összesen
674
kcal
- 8% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 104.2 g
Zsír
-
Összesen 206.2 g
-
Telített zsírsav 30 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 94 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 69 g
-
Koleszterin 330 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4209.7 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 53 mg
-
Kálcium 136 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 254 mg
-
Foszfor 1578 mg
-
Nátrium 2176 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 107.6 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 13 mg
VÍZ
-
Összesen 954.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 17 micro
-
E vitamin: 75 mg
-
C vitamin: 121 mg
-
D vitamin: 54 micro
-
K vitamin: 34 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 19 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 150 micro
-
Kolin: 464 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 55 micro
Összesen
2691
kcal
- 8% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.6 g
Zsír
-
Összesen 13 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 21 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 265.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 100 mg
-
Nátrium 137 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.8 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 60.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
170
kcal
Hozzávalók
-
1 kávéskanál só
-
3 gerezd fokhagyma
-
80 dkg burgonya
-
2 dl napraforgó olaj
Elkészítés
- A nyúzott harcsafilét kockára vágjuk.
- Sózzuk és egy fokhagymacikkel bedörzsöljük a halat.
- Kb. egy órát hagyjuk pihenni, hogy az ízek összeérjenek.
- A tisztított, kockázott burgonyát olajon megsütjük.
- Miközben a burgonya sül, a halat olajon pár perc alatt megsütjük, és a fokhagymát is közészeleteljük.
- Miután elkészült, a krumplival kissé összeforgatjuk.
- Receptkönyvben: 50
- Tegnapi nézettség: 6
- 7 napos nézettség: 21
- Össznézettség: 10693
- Feltöltés dátuma: 2011. június 22.
Ajánló
Paradicsomsalátával ettük.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Szeva
46 recept
Nagyon szeretjük a halat, és ez az étel igazán gyorsan elkészül.