r
Nosalty Logó

Bőségtál ahogy ZsuBaba készíti

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Bőségtál ahogy ZsuBaba készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
60 °C
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1281 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 5122 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 197 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45 g

Zsír

  • Összesen
    94.5 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1397.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    470 mg
  • Nátrium
    722 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.7 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    351 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 1281 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    180.1 g

Zsír

  • Összesen
    378.2 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    160 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    85 g
  • Koleszterin
    455 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5588.4 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    174 mg
  • Kálcium
    253 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    365 mg
  • Foszfor
    1879 mg
  • Nátrium
    2888 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    250.8 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1403.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    71 mg
  • C vitamin:
    182 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    228 micro
  • Kolin:
    416 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 5122 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    216.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    112 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 197 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst kiklopfoljuk, és bekenjük magyaros fűszerkeverékkel, majd hagyjuk állni egy kicsit.
  2. A burgonyát héjában megfőzzük, majd felkockázzuk, és olajban megsütjük. (Én kuktában szoktam főzni, mivel úgy 10-15 perc alatt kész.) Miután kisült megsózzuk, jénaiba tesszük, és letakarva berakjuk a sütőbe, hogy meleg maradjon.
  3. A hagymát felkarikázzuk, lisztbe forgatjuk, majd kisütjük.
  4. A szalonnát bevagdossuk, majd megsütjük, ebben az olajban megsütjük a kolbászkarikákat, majd a hússzeleteket is, így kellemes füstölt íze lesz a húsnak.
  5. Tálaljuk: először felhalmozzuk a burgonyát, mellétesszük a sült hagymakarikákat, a szalonnát, és a tetejére rárakjuk a kolbászt és a húst.
  6. Vörösborral és savanyúsággal tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 60 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 13151
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A párom szerette volna, ha bőségtálat csinálok, ezt találtam ki, és nagy sikert arattam vele.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...